ASU Politehnica s-a alăturat și ea protestului „#șîeu”. Alb-violeții s-au oprit în drum spre Pitești

Marius ANGHEL 15 Mar. 2019, 19:05 Diverse
ASU Politehnica s-a alăturat și ea protestului

Ambele Poli din Timișoara au protestat vineri, 15 martie, la ora 15:00, pentru construcția de autostrăzi în România. Dacă ACS Poli a ieșit pe strada din fața locației unde stătea în cantonament, chiar hotelul lui Radu Ienovan, fostul președinte al Ripensiei, cei de la ASU Politehnica au protestat în drumul spre Pitești.

Echipa susținută de fanii CVUCS chiar are un slogan referitor la acest lucru. „Avem un drum și nu ne vom opri” sau „Obligatoriu înainte”. Jucătorii lui Cosmin Petruescu s-au oprit în drumul spre Pitești pentru a protesta 15 minute la inițiativa omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi.

„Întotdeauna am încurajat drumul drept. Drumurile moderne, la propriu, sunt aproape inexistente în plin secol al vitezei, în acest colț de Rai. Ridicăm cu fermitate mâinile și ne alăturăm protestului inițiat de către omul de afaceri Ștefan Mandachi”, se arată pe pagina echipei timișorene.

Cei de la ASU Politehnica își motivează acest demers și pentru că sunt direct afectați de lipsa unei infrastructuri decente în România. „Suntem nevoiți să facem mii de kilometri cu autocarul într-un sezon, iar acest aspect ne îngreunează foarte mult activitatea. O infrastructură decentă ne-ar ajuta atât pe noi ca și club de fotbal, cât și pe suporterii noștri care ne însoțesc în fiecare deplasare”, mai spun cei de la ASU.

ASU Politehnica joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, cu FC Argeș, într-un meci ce contează pentru etapa a 25-a a Ligii 2.

Protestul este inițiat de afaceristul sucevean Ștefan Mandachi, care deține un lanț de fast-food de succes în România. Marea lui „durere” e lipsa unui proiect concret din partea autorităților române pentru construirea unei autostrăzi în Moldova.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 15 Mar. 2019, 19:05 Diverse
Pe aceeași temă