ASU Politehnica, amendată din nou de FRF. Sancțiunea primită tocmai acum după meciul cu ACS Poli

Marius ANGHEL 16 Nov. 2018, 14:51 Diverse

ASU Politehnica are de plătit o nouă amendă după o deplasare la o „rivală”. Clubul a primit o sancțiune de 10.000 de lei pentru că fanii au doborât gardul de protecție și au aprins torțe la partida de pe stadionul Electrica, găzduită de ACS Poli, în etapa a 13-a a Ligii 2. Meciul, câștigat de echipa suporterilor timișoreni cu 2-1 s-a desfășurat tocmai pe 20 octombrie.

În primăvară, după ce au retras echipa de pe teren de la Șiria, nemulțumiți că fanii lor nu au putut avea acces la meciul cu UTA, ASU Politehnica a avut de plătit 79.500 de lei amendă, sumă strânsă cu greu. Acum, este vorba de 10.000 de lei, după meciul câștigat cu 2-1 cu ACS Poli.

Gruparea alb-violetă a primit amenda minimă doar pentru aruncare de obiecte spre teren. În discuție au fost aduse și scandări rasiste la adresa jucătorului Keita, de la ACS Poli, dar pentru acest aspect, echipa suporterilor nu a fost sancționată.

Deocamdată, ASU Politehnica nu a decis dacă va face Recurs. „Am primit și noi ieri amenda, vom vedea ce decizie luăm. Oricum noi ne-am asumat că s-au aprins torțe și s-a dărâmat gardul, fără ca vreun suporter al nostru să intre în teren”, a declarat managerul sportiv al echipei, Marius Cociu.

La finalul acestei săptămâni, ASU Poli joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la CS Balotești, în timp ce ACS Poli joacă pe Electrica, de la ora 13:00, cu Petrolul. ASU Poli se află pe locul 12, cu 20 de puncte, în timp ce ACS Poli e penultima în clasament, pe 19, cu 5 puncte.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI și Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)
 

Marius ANGHEL 16 Nov. 2018, 14:51 Diverse
Pe aceeași temă