ASU Poli, săgeți indirecte către UTA, după ultimul anunț al arădenilor despre magazinul lor oficial

Marius ANGHEL 16 Jun. 2020, 13:02 Diverse
ASU Poli, săgeți indirecte către UTA, după ultimul anunț al arădenilor despre magazinul lor oficial

Rivalitatea dintre UTA Arad și ASU Politehnica Timișoara este la fel de acerbă inclusiv în această perioadă în care competiția sportivă în care sunt angrenate cele două cluburi din vestul țării, campionatul Liga 2, este suspendată din cauza pandemiei de COVID-19. Un anunț al FanShop-ului grupării arădene privind comercializarea peste graniță a produselor cu însemnele ”Bătrânei Doamne” nu a rămas fără replică din partea timișorenilor, chiar dacă nu este adresată direct.

Magazinul clubului UTA, activ din nou în mediul online începând cu luna octombrie a anului 2019, printr-o colaborare între câțiva suporteri implicați și conducerea grupării arădean, a anunțat, printr-un comunicat, că poate expedia, începând de acum, produse cu însemnele echipei și către fanii prezenți în străinătate.

La vederea acestui anunț al arădenilor, ASU Politehnica Timișoara și-a prezentat realizările din ultimii ani privind magazinul oficial al clubului.

”2014 – deschideam shop-ul online ✔️
2016 – expedieri în toată lumea ✔️
2019 – ramburs și plata cu cardul ✔️
2020 – ❓

? Magazinul online al Politehnicii a crescut foarte mult în ultimii ani, cu sprijinul vostru. Am livrat produse promoționale peste tot, indiferent de distanța până la voi. Pentru că ne-am dorit, încă de la început, ca orice polist să poarte cu mândrie violetul, oriunde s-ar afla”, a transmis gruparea timișoreană printr-o postare sa pe Facebook, atașat la următoarea fotografie.

Zilele trecute, Politehnica Timișoara se mândrea că e pe primul loc într-un clasament al cluburilor din Liga 2 ”la post-engagement şi numărul postărilor” pe Facebook, UTA Arad fiind pe locul 2. În acest top e inclusă Pandurii Târgu Jiu, care nu are nicio postare în ultimele 28 de zile, sau pagina FC Argeș, care nu are nicio legătură cu pagina oficială a clubului prezent în Liga 2, denumită Fotbal Club Argeș Pitești. În plus, echipe precum Petrolul Ploiești sau Rapid nu sunt incluse în acest clasament, deși acestea sunt foarte active pe rețelele sociale.

Marius ANGHEL 16 Jun. 2020, 13:02 Diverse
Pe aceeași temă