Aproape promovată, ASA se gândește deja la noul echipament pentru Liga I: „Va arăta bine, va fi la înălțime”

Marius ANGHEL, Mihai VEREȘ 23 May. 2014, 14:32 Diverse

Foarte aproape de promovarea în Liga I de fotbal, ASA Târgu Mureș își pregătește un nou look. Acest lucru, prin intermediul principalului colaborator, furnizorul de echipament Joma România, firma care a echipat, o face și în prezent, multe echipe din campionatul intern și din străinătate.

Designul noului echipament se anunță a fi unul deosebit, acum se mai lucrează la el și va fi lansat în această vară, înaintea începerii campionatului.

„Prin colaborarea cu Joma România, una mai veche cu Teodor Luca, ASA va arăta bine, va fi la înălțime, inedit din toate punctele de vedere. Joma România a fost de la început colaboratorul echipei din Târgu Mureș, iar eu personal am o veche colaborare, încă de când eram la Unirea Urziceni, apoi la Poli Timișoara, lucru care a contribuit chiar în alegerea mea de a veni la Târgu Mureș. Bineînțeles că trebuie să facem pasul spre Liga I mai întâi din punct de vedere sportiv, dar trebuie să ne gândim și la acest aspect. Fără a fi subiectiv, consider că ASA arată foarte bine și în prezent și va fi, dacă nu campioană la acest capitol, cel puțin vicecampioană”, promite directorul general al clubului mureșean, Daniel Stanciu.

Ca prim echipament va fi păstrat cel roșu-albastru actual, dar echipamentele doi și trei vor avea un nou design. „Un club care se respectă trebuie să arate și bine, așa cum nu poți merge oriunde în șlapi”, a adăugat managerul Joma România, Teodor Luca.

Cardul de fidelizare, o altă surpriză din partea Joma

Firma Joma România pregătește și alte surprize pentru suporterii mureșenilor. Una dintre acestea constă în introducerea cardului de fidelizare. Cardul este destinat suporterilor și se adresează în special celor care vor să cumpere ceva din magazin. Acestea vor fi nominale, personalizate prin completarea unui formular și pornesc de la un discount de 10% la achiziționarea de diverse produse, care ulterior se transformă în puncte. „Aceste puncte se cumulează în fiecare lună, iar la sfârșitul anului clientul cel mai fidel va fi recompensat cu alte produse, pe care le vom acorda împreună cu conducerea clubului”, a precizat Teodor Luca.

Tot prin intermediul cardului vor fi acordate invitații partenerilor. Aceștia le vor putea oferi la rândul lor gratuit prin diverse acțiuni, cum este „ASA în curtea școlii”, a unor concursuri la radio, televiziune, sau presă. Pe lângă aceasta, actualii abonați vor beneficia de o reducere pentru sezonul viitor.

„Trebuie să-i răsplătim și pe suporterii fideli care și-au achiziționat abonamente pe parcursul sezonului 2013-2014. Aceștia vor primi acest card și vor avea o reducere la noul abonament. De asemenea, vom oferi diferite discounturi și partenerilor noștri, dar mai întâi trebuie să-i găsim și să-i atragem alături de noi, prin imaginea noastră în Liga I”, a spus Daniel Stanciu.

Prin intermediul acestui card, cumpărături vor putea fi făcute și on line, pentru cei care consideră că le este mai ușor. În plus, fiecare client va putea ști câte puncte a acumulat.

Stanciu: „Vâlcea își joacă ultima șansă la Târgu Mureș”

Sâmbătă, de la ora 18:00, stadionul Trans-Sil va găzdui partida din etapa a VII-a a play-off-ului Ligii a II-a, dintre ASA Târgu Mureș și CSM Râmnicu Vâlcea. O partidă la finalul căreia echipa mureșeană ar putea promova matematic în Liga I în cazul unei victorii.

Despre importanța acestui meci a vorbit și directorul general al clubului, Daniel Stanciu.

„Va fi un meci foarte greu și important pentru noi. Abordăm jocul, la fel ca la Reșița, cu gândul la victorie. Trebuie să avem continuitate la seria foarte bună pe care am avut-o în play-off. Bineînțeles trebuie să demonstrăm în acest lucru în teren. Ne bântuie o serie de accidentări, iar Vâlcea își joacă ultima șansă la Târgu Mureș. Și ei au rezultate pozitive după schimbarea staff-ului tehnic. Eu mi-aș dori până la final ca ASA să promoveze, iar în Liga 1 să ne însoțească Vâlcea, dar sâmbătă ne interesează doar cele 3 puncte, care ne-ar asigura promovarea în Liga I. Promovarea însă se joacă, toate cele 5 echipe au șanse, chiar și Bistrița, dacă va ataca la TAS decizia Comisiei de licențiere.” a mai spus Stanciu.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL, Mihai VEREȘ 23 May. 2014, 14:32 Diverse
Pe aceeași temă