Antrenorul campioanei Capitalei a plecat în Algeria

Mihai Andries 12 Dec. 2014, 11:55 Diverse

Sezonul 2013-2014 a fost unul de vis pentru Augustin Călin (34 de ani), tehnicianul Comprestului, care a produs surpriza Ligii a IV-a București și a câștigat titlul, deși echipa sa pornea cu ultima șansă. Din păcate, Comprest nu a reușit să treacă și de barajul pentru Liga 3 și a mai rămas un sezon în campionatul Bucureștiului.

Profitând de pauza competițională din România, Augustin Călin a acceptat o ofertă exotică primită din Algeria și de duminică a plecat să antreneze echipa Entente Sportif de Collo, grupare ce evoluează în Ligue Nationale du Football Amateur.

„A fost și pentru mine o surpriză când am fost contactat de conducerea grupării algeriene. Știau de mine de la un fost jucător de la echipa pe care am antrenat-o la precedenta mea experiență în Algeria. Cei de la Entente de Collo activează în primul eșalon de amatori, la ei există doar două divizii profesioniste și acum se află pe locul 14 din 16. Am ca obiectiv salvarea de la retrogradare, în caz de reușită, urmând să mi se prelungească înțelegerea. Va fi o provocare pentru mine, deoarece va trebui să lucrez doar cu ce au ei acolo, deoarece nu pot transfera străini”, a declarat Călin pentru Liga2.ro

Fostul antrenor al Comprestului va debuta azi într-un amical, contra celor de la JS Djijel

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 12 Dec. 2014, 11:55 Diverse
Pe aceeași temă