Claudiu Herea a revenit la Balotești și a înscris în amicalul cu CS Tunari. Mijlocașul a refuzat Petrolul și așteaptă oferte din Liga 1

Marius ANGHEL 25 Jan. 2018, 14:05 Pregătiri, amicale
Claudiu Herea a revenit la Balotești și a înscris în amicalul cu CS Tunari.** Mijlocașul a refuzat Petrolul și așteaptă oferte din Liga 1

După 0-2 cu SC Popești Leordeni și 3-2 cu Agricola Borcea, CS Balotești a disputat ieri al treilea meci amical din 2018. Echipa pregătită de Augustin Călin a câștigat cu 2-1 jocul cu divizionara a treia CS Tunari, desfășurat pe terenul sintetic al Complexului Sportiv „Ion Țiriac” din București.

Primul gol al ilfovenilor de la Balotești a fost marcat de Valentin Andrei, iar al doilea de ultima noutate din lot, Claudiu Herea. Fostul mijlocaș al celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, de care echipa din Liga 1 și-a reziliat contractul în această iarnă, a revenit la Balotești, acolo de unde fusese luat de covăsneni în vara trecută. Herea doar se pregătește momentan sub comanda lui Călin, jucătorul de 27 de ani sperând să primească o ofertă convenabilă financiar de la un club mai bine cotat.

Antrenorul Augustin Călin s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi în amicalul cu Tunari. „Herea a revenit să se antreneze cu noi, în așteptarea altei oferte. Nu a semnat cu noi, dar se subînțelege că ne convine tuturor prezența lui. Din punct de vedere al intensității efortului, al determinării jucătorilor, sunt mulțumit. Din punct de vedere tehnic, trebuie să mai lucrăm la coeziune, la relațiile de joc, dar nu ne facem griji pentru că avem timp până începe campionatul să le punem la punct. Suntem și în căutare de jucători să completăm posturile deficitare”, a declarat, pentru IlfovSport, Augustin Călin.

Herea: „Am discutat cu câteva echipe, dar încă nu vreau să iau o decizie”

Fratele lui Ovidiu Herea a refuzat de curând să meargă la Petrolul Ploiești, în Liga 3, preferând să meargă mai degrabă Baloteștiul.

„Am reziliat contractul cu Sepsi în urmă cu o săptămână și am decis să continui pregătirea la Balotești. M-am bucurat să îmi revăd foștii colegi. A fost o experiență frumoasă. Am petrecut șase luni frumoase acolo, am reușit să înscriu și trei goluri. Mai departe, nu știu ce să spun ce s-a întâmplat. Eu sunt împăcat că mi-am făcut treaba. Am discutat cu câteva echipe, dar încă nu vreau să iau o decizie, să mă grăbesc. Mai aștept oferte.

Sper din tot sufletul ca echipa din Balotești să se salveze de la retrogradare. Am încredere în cei de acolo, în domnul Călin Augustin. Sunt cu toții niște profesioniști. Presiunea este mult mai mare la Liga 1, dar, dacă joci fotbal de plăcere, nu are de ce să-ți fie greu. Îmi doresc să prind din nou o echipă de prima ligă. Sunt conștient că va fi greu, pentru că majoritatea și-au definitivat loturile. O să fiu puternic în continuare și dacă va fi să rămân în Liga a 2-a voi fi pregătit să urc din nou”, a declarat Claudiu Herea la radio Sport Total FM.

Marius ANGHEL 25 Jan. 2018, 14:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă