AFC Hermannstadt a oferit ajutor familiilor izolate din Munții Cernei!

Marius ANGHEL 22 Dec. 2017, 00:38 Diverse
AFC Hermannstadt** a oferit ajutor familiilor izolate din Munții Cernei!

Componenții echipei AFC Hermannstadt demonstrează că sunt o familie în acest prim sezon din istoria clubului în campionatul Ligii 2. Pe lângă rezultatele obținute pe teren, au fost de 14 ori liderii clasamentului dintr-un total de 21 de etape, sibienii au arătat că sunt uniți și în timpul liber.

Înainte de sărbători, conducerea, stafful și jucătorii celei de-a doua clasate din Liga 2 au contribuit cu toții pentru a strânge o sumă de bani pe care au donat-o Asociației Prietenii Naturii Banat. Aceștia au achiziționat mai multe produse de uz caznic și zilele trecute au oferit o bucurie familiilor izolate care supraviețuiesc cu greu în Munții Cernei.

„Moșul și renii săi de la Prietenii Naturii Banatului au cărat în spate, pe poteci de munte, aproape 500 kg de daruri numai bune pentru gospodăriile așezărilor izolate din munții Cernei. Mulțumim colaboratorului nostru, Ionescu Călin, pentru că a făcut posibilă această acțiune și îl felicităm pentru inițiativă”, a fost mesajul echipei AFC Hermannstadt pe pagina sa de facebook.

Mai jos puteți vedea o galerie foto de la această acțiune:

foto: Prietenii Naturii Banat

Marius ANGHEL 22 Dec. 2017, 00:38 Diverse
Pe aceeași temă