Aerostar încă se judecă cu Poli după transferul lui Pantilimon!

27 Jun. 2012, 12:08 Diverse
Aerostar încă se judecă cu Poli** după transferul lui Pantilimon!

Costel Pantilimon, de la Poli Timisoara la Manchester City s-a dovedit marele transfer al verii trecute. Un transfer din care toata lumea a avut de câstigat. Mai putin Aerostar, clubul care l-a format pe „Panti”. La un an distanta de la plecarea lui Pantilimon la City, divizionara C bacauana continua sa se judece cu Poli Timisoara pentru suma care i se cuvine din acordul de transfer. In procente, 30 la suta. In numerar, 636.000 lire sterline, suma cuprinzând si indemnizatia de formare, promovare si solidaritate. O mica-mare avere pe care Aerostar risca insa sa nu o vada niciodata.

Un risc major

Aerostar s-a adresat Federatiei Române de Fotbal in aceasta speta, insa verdictul continua sa se lasa asteptat. „Au avut loc doua termene de judecata, ultimul pe data de 5 iunie, iar acum asteptam decizia comisiei, care, oricum, poate fi atacata. Problema mare este, in schimb, alta: ma tem ca, si in cazul in care institutiile competente ne-ar da câstig de cauza in aceasta chestiune, ar exista riscul major de a nu putea recupera suma respectiva”, a declarat presedintele CS Aerostar, Doru Damaschin, facând referire la posibila dezintegrare a Politehnicii Timisoara.

S-ău rătăcit și cei 5%

Temerile lui Damaschin nu sunt lipsite de temei. In urma cu doi ani, FRF a solutionat in mod favorabil Aerostarului un litigiu financiar cu Jiul Petrosani, cifrat la 10.000 euro. Bacauanii n-au mai primit insa banii deoarece, intre timp, Jiul s-a desfiintat! O alta problema a „aviatorilor” e legata de compensatia de formare a lui Pantilimon, in valoare de 5 la suta din indemnizatia de transfer. Conform regulamentelor, cei 5 la suta trebuiau platiti de Manchester City direct Aerostarului. City sustine insa ca respectiva suma a ajuns tot la Poli Timisoara! Bacauanii i-ar putea reclama pe englezi la Uefa. Banii, insa, ii pot recupera doar de la Timisoara. Daca ii vor recupera!

Sursa: Deșteptarea

27 Jun. 2012, 12:08 Diverse
Pe aceeași temă