Achiziție cu istorie în spate! Dunărea Călărași a cumpărat nocturna și turnicheții stadionului Steaua

Marius ANGHEL 27 Apr. 2018, 18:28 Diverse

Oficialii FCSB au luat instalația de nocturnă și sistemul de turnicheți de la stadionul din Ghencea, bunuri ce aparțineau lui Gigi Becali, și le-au vândut celor de la Dunărea Călărași, echipă lider în Liga 2 și aproape promovată în Liga 1.

Președintele clubului bucureștean, Valeriu Argăseală, a fost cel care a intermediat tranzacția, iar oficialii din Călărași au confirmat. „Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a primit astăzi vizita președintelui CA al FC Steaua București, Valeriu Argăseală. Cei doi, secondați de directorii din cadrul instituției noastre, au purtat discuții cu privire la modernizarea stadionului ‘Ion Comșa’. Lucrările pentru montarea nocturnei, amplasarea turnicheților pentru accesul în siguranță pe stadion și un serviciu de supraveghere foarte bine pus la punct sunt doar câteva cerințe obligatorii pentru ca echipa de la malul Borcei să poată juca viitoarele meciuri de fotbal în condiții de Liga 1”, se arată în comunicatul postat de cei de la Consiliul Local pe rețelele sociale.

Stadionul Steaua va fi demolat, urmând a fi construită o nouă arenă, una ce va costa 65 de milioane de euro și va fi una dintre gazdele EURO 2020.

Arena „Ion Comșa” din Călărași trebuie să fie adusă la standardele Ligii 1 pentru ca Dunărea să poată evolua pe teren propriu în noul sezon.

Marius ANGHEL 27 Apr. 2018, 18:28 Diverse
Pe aceeași temă