100 de mii de caserole cu gazonul de pe „Francisc Neuman” vor ajunge în posesia arădenilor

Marius ANGHEL 20 Apr. 2016, 19:52 Diverse
100 de mii de caserole cu gazonul de pe

Cu ocazia conferinței de presă organizată miercuri pentru a anunța evenimentul de pe 21 și 22 mai, adică Supermaratonul Bekescsaba – Arad – Bekescsaba, Gheorghe Falcă, primarul orașului Arad, a detaliat subiectul împărțirii vechiului gazon de pe arena „Francisc Neuman”, martorul succeselor celei mai titrate echipe din Provincie.

Edilul a prezentat una dintre cele 100 de mii de caserole de plastic ce vor conține o bucățică din gazonul din Calea Aurel Vlaicu. Caserolele vor fi ștanțate de Primăria Arad, ce va sprijinită în acest demers de partenerii: FC UTA, Old Boys UTA și Cetatea Voluntarilor. Falcă a prezentat și soluția tehnică prin care gazonul va fi menținut verde prin irigare și aerisire. „Înainte de toate, gazonul va ajunge în posesia celor care au jucat pe acest teren, apoi suporterilor echipei UTA. Cei care doresc părți din gazon se pot înscrie pe siteul Primăriei, iar începând din 7 mai, când va exista un eveniment al Old Boy s UTA, vom programa câte o sută de arădeni care să intre în posesia caserolelor în fața Primăriei sau în cartiere. Caserola va mai avea și imaginea vechiului și noului stadion Francisc Neuman”, a ținut să precizeze Gheorghe Falcă.

Totodată, primarul a mai anunțat că firmele și grupările din județ care doresc caserole cu gazon pot face solicitări, urmând să primească între 2-10 parcele, respectiv 50 de casserole, în funcție de importanța fiecăreia.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Apr. 2016, 19:52 Diverse
Pe aceeași temă