FOTO și VIDEO | Baza de la Săftica a lui Dinamo, renovată. Fanii au pus iar mână de la mână și au ajutat. Ovidiu Burcă: ”Contează enorm pentru noi”

Răzvan STÎNGĂ 05 Jan. 2023, 15:02 Liga 2

Dinamo a primit o nouă mână de ajutor din partea fanilor și din partea unor oameni apropiați clubului. Elevii lui Ovidiu Burcă se vor pregăti în condiții optime la Săftica, în finalul anului trecut și în primele zile din 2023 fiind puse la punct lucrări de infrastructură și nu numai.

Dinamo, renovări la baza de la Săftica

Astfel, Dinamo, care va efectua cantonamentul chiar la Săftica, va avea ocazia să se pregătească pe un teren artificial nou, dar și starea vestiarelor a fost îmbunătățită, după cum a anunțat clubul din ”Ștefan cel Mare” pe pagina de Facebook.

Au contribuit cu bani suporterii programului ”Doar Dinamo București” din străinătate, dar și anumite companii care ajută formația pregătită de Ovidiu Burcă în ultimele luni.

RENOVĂRI LA SĂFTICA

S-a lucrat intens la Săftica în această vacanță.

Mulțumită celor de la DDB UK, Dinamoviști din Italia, Italia Supreme, DDB Constanța, Mida Wind Power și M&C Doccia SRL, baza de la Săftica a fost îmbunătățită pe perioada acestei vacanțe.

Gazonul a fost îmbunătățit, vestiarul a fost modificat și el, după cum se poate observa în imaginile de mai jos.

Administratorul bazei de pregătire, Iustin Maximilian, este omul care a dat tonul lucrărilor”, a anunțat Dinamo pe Facebook.

Ovidiu Burcă, mulțumiri pentru administratorul bazei de la Săftica a lui Dinamo, Iustin Maximilian 

Ovidiu Burcă este încântat că Dinamo va avea condiții foarte bune la Săftica, mai ales că baza tradițională a echipei avea nevoie de lucrări de renovare, pentru ca jucătorii să se pregătească în cele mai bune condiții.

Antrenorul ”câinilor” i-a mulțumit în mod special lui Iustin Maximilian (foto articol), administratorul bazei, care s-a implicat în lucrările din această iarnă.

Contează enorm de mult pentru noi, vorbisem cu Iustin, știa care sunt problemele noastre la Săftica. Le mulțumesc pentru ceea ce fac pentru noi, așa cum pot fiecare, ne dau o mână de ajutor. Ne-au trimis îngrășământ pentru gazon, au reparat vestiarele, erau prea mici și simțeam nevoia unor modificări. Am primit cu mare bucurie aceste schimbări, nu credeam că într-un timp atât de scurt să facă modificările, eram puțin sceptic, era pe final de an.

A găsit oameni, a găsit resurse și ținem să le mulțumim suporterilor, pentru tot sprijinul de până acum. Doar fanii ne țin în viață realmente, la propriu și figurat.

De când a venit, a stat numai acolo, a schimbat multe lucruri, este un om foarte implicat, de oameni de genul asta avem nevoie, oameni care să rezolve orice fel de problemă pentru binele lui Dinamo”, a spus Ovidiu Burcă, citat de Radio Dinamo 1948.

Dinamo face cantonamentul de iarnă chiar la baza de la Săftica

Dinamo va avea reunirea la 9 ianuarie, luni, când va efectua vizita medicală. Apoi, a doua zi, la 10 ianuarie, va începe antrenamentele sub comanda lui Ovidiu Burcă, la Săftica, pentru ca ulterior să intre în cantonamentul premergător reluării Ligii 2.

Deocamdată, Dinamo nu a anunțat ce amicale va disputa, care vor fi adversarii, deși Ovidiu Burcă a precizat că vrea în jur de nouă partide test.

Foto și video: Radio Dinamo 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-primeste-mai-putini-bani-din-ultima-transa-a-transferului-lui-deian-sorescu-sa-existe-transparenta-pentru-a-cunoaste-cu-adevarat-ce-avem-de-infruntat-19257221

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pregatire-ajustata-in-functie-de-vreme-amicale-cu-nemiluita-pentru-dinamo-ovidiu-burca-vrea-sa-faca-spartani-din-jucatorii-sai-este-volum-mare-de-lucru-19257116

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-reunire-la-inceputul-lunii-ianuarie-19257056

Răzvan STÎNGĂ 05 Jan. 2023, 15:02 Liga 2
Pe aceeași temă