Ovidiu Burcă a analizat ”la sânge” Unirea Dej! Antrenorul lui Dinamo a întors pe toate părțile adversara: ”Are jucători care pot ajunge în Liga 1 și un antrenor cu experiență, cu idei noi despre fotbal”

Răzvan STÎNGĂ 01 Apr. 2023, 15:39 Liga 2
Ovidiu Burcă a analizat ”la sânge” Unirea Dej! Antrenorul lui Dinamo a întors pe toate părțile adversara: ”Are jucători care pot ajunge în Liga 1 și un antrenor cu experiență, cu idei noi despre fotbal”

Dinamo are un meci complicat în etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 2, cu Unirea Dej, dacă luăm în calcul și deplasarea lungă pe care o face, până în județul Cluj. Trebuie să învingă formația lui Ovidiu Burcă, pentru a spera la primele două locuri la finalul campionatului.

Dinamo merge pe terenul echipei Unirea Dej în etapa a 2-a a play-off-ului. Analiza lui Ovidiu Burcă

Deja, există o oarecare diferență între primele trei clasate în play-off și următoarele trei, iar detaliul nu e în avantajul lui Dinamo. Astfel, ”câinii” au nevoie de victorie în duelul programat duminică, de la ora 16:00, care va fi redat în format live-text pe Liga2.ro.

Ovidiu Burcă a analizat atent Unirea Dej, lucru pe care l-a accentuat înaintea deplasării la Cluj. A scos în evidență atât jucătorii lui Dragoș Militaru, în special vârfurile de formă, cât și pe omologul său de pe banca dejenilor, desemnat cel mai bun antrenor al sezonului în Liga 2.

Ovidiu Burcă, înainte de Unirea Dej – Dinamo: ”Adversara are jucători interesanți, pe unii îi văd chiar la nivelul primei ligi”

Burcă e convins că va fi un meci strâns cel de duminică, așa cum s-a întâmplat și în prima rundă din play-off, în care Dinamo a scos un punct cu Gloria Buzău, scor 1-1.

O echipă surprinzătoare, dar nu prea. Noi, care îi analizăm foarte bine, am văzut din prima parte a campionatului, și când am pierdut, o echipă cu omogenitate, are doi-trei ani de zile cu antrenorul Militaru, a pornit proiectul din Liga 3. Are jucători foarte interesanți, pe unii dintre ei într-un viitor apropiat chiar la nivelul primei ligi.

Mă refer la atacantul Pop, Angelo Cocian, portarul care joacă la nivel internațional, în poarta Moldovei. Au fundaș dreapta împrumutat de la Hagi, Maftei. Au jucători interesanți pe toate posturile, dar omogenitatea și forța colectivă a contat. Au un antrenor cu experiență, deși are 33 de ani, a început proiectul, are foarte multe idei noi despre fotbal. Este una din cele mai bine organizate echipe din play-off vom avea un meci foarte tare la Dej.

Starea gazonului poate nu va fi în cele mai bune condiții pentru jocul nostru elaborat și dorim să avem posesia, să controlăm posesia, cumva ne va împiedica, dar în fotbal trebuie să te adaptezi, riști altfel să rămâi un filozof neadaptat. Trebuie să găsim cea mai bună tactică pentru a face diferența”, a afirmat Ovidiu Burcă pentru PlaySport, conform Radio Dinamo 1948.

Ovidiu Burcă, mulțumiri pentru Unirea Dej

Arena din Dej dispune de o capacitate de 3.000 de locuri, iar toate tichetele scoase la vânzare pentru duelul cu Dinamo au fost date. E adevărat că dejenii le-au oferit adversarilor 1.500 de bilete, exact jumătate din numărul total de scaune de pe arena din județul Cluj.

Biletele au fost epuizate încă de marți, iar acum, pentru gestul făcut de club, Ovidiu Burcă le-a mulțumit adversarilor de duminică, pentru că au decis să le dea fanilor lui Dinamo 50 la sută din capacitatea stadionului.

Antrenorul e convins că echipa sa va avea o șansă mai bună să câștige confruntarea, pentru că fanii vor împinge Dinamo de la spate.

Trebuie să le mulțumim celor din Dej pentru cadoul frumos fanilor noștri și fotbalului, noi avem mulți fani în zona și ținem să le mulțumim pe această cale pentru gestul frumos.

Cumva, eu știu forța pe care o au suporterii lui Dinamo, nu aș fi putut prognoza în cât timp vor fi alături de noi atât de mulți, dar ce am văzut la Sibiu, acasă la ultimele meciuri pe Arcul de Triumf, mi-au umplut inima de bucurie, sunt fericit că vin suporterii alături de echipă”, a mai spus Burcă.

Unirea Dej și Dinamo, la egalitate de puncte în play-off-ul de Liga 2

Unirea Dej a rămas cu 32 de puncte după prima rundă din play-off și a pierdut locul 4, fiind, înainte de startul etapei a 2-a, pe locul 6, ultimul, după ce a fost depășită de Gloria Buzău și Dinamo. Între timp, Gloria Buzău a disputat și al doilea meci din grupa de promovare și a făcut egal cu Poli Iași, scor 1-1.

În acest moment, Dinamo e pe locul 5 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e peste ea, cu un punct mai mult. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat, după prima etapă, un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3.

Dinamo a debutat cu Gloria Buzău în play-off, pe teren propriu, scor 1-1, iar până la finalul turului va mai întâlni SC Oțelul, acasă, Steaua, în deplasare, și Poli Iași, pe teren propriu.

Foto: George Filip (Mediafax Foto) și Dinamo

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-invinsa-in-ghencea-de-cs-comunal-selimbar-intr-un-meci-amical-gele-a-resimtit-gustul-golului-19265043

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-din-play-out-cinci-jocuri-au-startul-la-ora-1100-partidele-extrem-de-importante-in-privinta-evitarii-retrogradarii-au-loc-la-bucuresti-dumbravita-si-buftea-19264971

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jurnal-de-tribunal-aprilie-luna-capitala-pentru-dinamo-suma-pe-care-se-bazeaza-conducerea-pentru-a-trece-insolventa-si-momentele-cheie-din-urmatoarele-30-de-zile-exclusiv-19265014

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-dupa-ce-poli-iasi-a-remizat-acasa-cu-gloria-buzau-am-castigat-un-punct-am-urcat-pe-primul-loc-vreau-sa-iau-partea-plina-a-paharului-explicatii-pentru-absenta-din-lot-19264933

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Apr. 2023, 15:39 Liga 2
Pe aceeași temă