Unirea Dej, gest demn de respect înaintea partidei cu Dinamo! Președintele clubului, despre numărul impresionant de bilete dat fanilor adversarei: ”Vrem un eveniment de ținută”

Andrei PASCU 24 Mar. 2023, 15:00 Liga 2
Unirea Dej, gest demn de respect înaintea partidei cu Dinamo! Președintele clubului, despre numărul impresionant de bilete dat fanilor adversarei: ”Vrem un eveniment de ținută”

Etapa a 2-a din play-off-ul de Liga 2 aduce o întâlnire între Unirea Dej și Dinamo, echipe care au produs surpriza și au reușit să acceadă în grupa pentru lupta de promovare în SuperLiga României.

Dat fiind faptul că Dinamo este una dintre cele mai iubite formații din România, clujenii au luat o decizie în favoarea fanilor bucureștenilor, urmând să trimită către adversari un număr mai mare de bilete decât standardul.

Unirea Dej oferă 1.500 de bilete clubului Dinamo

Unirea Dej trebuia să le dea fanilor lui Dinamo un procent de cinci la sută din capacitatea stadionului, dar președintele Gabriel Magdaș a anunțat că nu mai puțin de 1.500 de bilete vor primi susținătorii echipei lui Ovidiu Burcă, în zona Clujului în număr foarte mare.

Un demers pe care nu l-a făcut vreo altă echipă din Liga 2 în acest sezon, dar conducătorul Unirii Dej a anunțat că a luat o astfel de decizie pentru ca pe stadion să fie o atmosferă demnă de momentul istoric în care a ajuns clubul pe care îl reprezintă, o performanță apreciabilă, atingerea play-off-ului.

Am vorbit cu reprezentanții lui Dinamo și le vom acorda jumătate din biletele pentru această dispută, în jur de 1.500. Știm că sunt mulți fani ai alb-roșiilor în zonă și venim în întâmpinarea lor.

Nu ne cramponăm de acel procent de 5 la sută din capacitatea stadionului pentru galeria oaspeților, vrem să oferim dejenilor, iubitorilor de sport și fotbal, un eveniment de ținută”, a precizat Gabriel Magdaș, conform GSP.

Unirea Dej și Dinamo, la egalitate de puncte înaintea meciului direct

Unirea Dej a rămas cu 32 de puncte după prima rundă din play-off și a pierdut locul 4, fiind înainte de startul etapei a 2-a pe locul 6, ultimul, după ce a fost depășită de Gloria Buzău și Dinamo. Diferența e făcută însă doar la golaveraj, ambele având același punctaj cu al clujenilor.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3.

  • FRF încă nu a anunțat în mod oficial data de disputare a jocului de la Dej, însă dinamoviștii susțin că partida va avea loc duminică, 2 aprilie, de la ora 16:00. Până atunci, Dinamo joacă sâmbătă, de la ora 12:00, un amical cu Petrolul, la Săftica. Unirea Dej nu a anunțat până la publicarea acestui articol că va disputa vreun meci test în acest weekend în care campionatul este întrerupt.

Dinamo a debutat cu Gloria Buzău în play-off, pe teren propriu, scor 1-1, iar până la finalul turului va mai întâlni SC Oțelul, acasă, Steaua, în deplasare, și Poli Iași, pe teren propriu.

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto) și Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u20-remiza-cu-portugalia-u20-19264359

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-esec-la-scor-cu-norvegia-u19-la-turul-de-elita-19264313

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-amical-cu-petrolul-19264286

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fost-jucator-in-liga-2-dar-si-la-unirea-dej-noul-preparator-fizic-in-stafful-lui-edward-iordanescu-la-nationala-de-seniori-a-romaniei-19264163

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u20-formata-jumatate-din-jucatori-din-liga-2-19263708

Andrei PASCU 24 Mar. 2023, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă