Dinamo, gata de ”finala” cu CS Comunal Șelimbăr. Ovidiu Burcă e mobilizat pentru victorie și apropierea de play-off: ”Ne așteaptă un meci infernal”

Andrei PASCU 03 Mar. 2023, 15:40 Liga 2
Dinamo, gata de ”finala” cu CS Comunal Șelimbăr. Ovidiu Burcă e mobilizat pentru victorie și apropierea de play-off: ”Ne așteaptă un meci infernal”

Dinamo se află la mâna ei pentru o calificare nesperată în play-off. A început sezonul foarte greu formația lui Ovidiu Burcă, dar acum, cu două runde rămase de disputat în stagiunea regulară, este favorită la clasarea pe o poziție care să îi permită să evolueze în lupta pentru promovare.

Confruntarea din etapa a 18-a a Ligii 2 va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00, la Sibiu, cu CS Comunal Șelimbăr.

Dinamo merge la victorie pe terenul echipei CS Comunal Șelimbăr! Reacția lui Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a prefațat partida care va fi în compania formației lui Claudiu Niculescu, catalogând duelul ca fiind unul infernal, din care e conștient că Dinamo trebuie să ia neapărat cele trei puncte.

În duelul de la Sibiu, antrenorul mizează, teoretic, pe omogenitatea lotului, Dinamo neputând aduce vreun jucător în iarnă, din cauza interdicției la transferuri. A renunțat la câțiva jucători din anumite cauze, dar Burcă speră ca detaliul negativ să se transforme, în duelul de la Sibiu, într-un plus.

De cealaltă parte, CS Comunal Șelimbăr a făcut multe schimbări de lot, fiind consemnate multe plecări și veniri în lotul lui Claudiu Niculescu.

Totul ține de noi, nu mai stăm la mâna altor rezultate. Dacă vom câștiga ultimele două meciuri, vom fi în play-off. Însă, ne așteaptă un meci infernal la Sibiu, vom întâlni o echipă antrenată de un prieten, un antrenor bun al României din noul val, iar pe deasupra e un mare dinamovist.

Încercăm să ne canalizăm toată energia pe jocul de la Sibiu, cu Șelimbăr. A fost o perioadă dificilă, dar sportiv am stabilizat lucrurile, le-am dat o formă din ce în ce mai bună. Echipa noastră a căpătat contur, am făcut echipă într-un timp scurt.

Nu am putut să facem transferuri iarna, dar continuitatea e importantă, iar acesta poate fi un aspect mai bun decât cel al aducerii unor jucători și integrării lor. A fost o muncă grea, dar avem satisfacția că mai avem puțin și, dacă Dumnezeu vrea, după aceste două jocuri vom fi în play-off”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Sport Total FM.

Dinamo, la două victorii de play-off-ul Ligii 2

Pe locul 6 se află Dinamo în Liga 2, cu 27 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 7, Gloria Buzău, și la trei puncte de locul 5, Unirea Dej. Însă, e la distanță de numai trei puncte de locul 10, FC Brașov, astfel că formația lui Burcă poate pica poziții bune în cazul în care nu va reuși să obțină toate punctele în rundele rămase de jucat în 2023, în sezonul regular.

Următorul duel va fi, așadar, cu CS Comunal Șelimbăr pentru Dinamo, în deplasare, pentru ca apoi să întâlnească Poli Timișoara, acasă.

CS Comunal Șelimbăr ocupă locul 14 în Liga 2, cu 21 de puncte, la șase puncte în spatele lui Dinamo. Dacă runda trecută Dinamo a trecut cu 6-0 de Unirea Constanța, CS Comunal Șelimbăr a cedat cu 1-4 pe terenul formației Politehnica Iași.

Foto: Dinamo

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-11-echipe-in-lupta-pentru-patru-locuri-de-play-off-de-liga-2-sansele-fiecarora-si-programul-lor-in-ultimele-doua-etape-ale-sezonului-regular-19261811

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-la-fratii-nunweiller-la-gemenii-irimia-mister-burca-a-inceput-sa-ne-nimereasca-abia-acum-moment-unic-in-istoria-clubului-dinamo-la-primul-meci-oficial-din-2023-19261781

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primul-contact-intre-sefii-redwhite-si-rtz-razvan-zavaleanu-claudiu-balog-andrei-nicolescu-si-eugen-voicu-s-au-vazut-fata-in-fata-noii-actionari-vireaza-un-salariu-catre-jucatori-exclusiv-19261764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinu-gheorghe-spune-care-trebuie-sa-fie-adevaratul-obiectiv-la-dinamo-in-acest-sezon-altceva-este-foarte-important-nu-e-un-capat-de-tara-daca-nu-promoveaza-razvan-zavaleanu-l-a-ap-19261735

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dusan-uhrin-despre-situatia-pe-care-o-are-cu-dinamo-club-caruia-i-a-cerut-falimentul-totul-depinde-de-avocatul-meu-razvan-zavaleanu-raspuns-pentru-antrenorul-ceh-video-19261722

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-radu-s-a-saturat-sa-si-astepte-banii-si-ameninta-dinamo-cu-falimentul-reactia-lui-vlad-iacob-19261716

Andrei PASCU 03 Mar. 2023, 15:40 Liga 2
Pe aceeași temă