Dinamo II bate campioana Bucureștiului

25 Jul. 2009, 15:38 Liga 2

Sub privirile antrenorului, Ion Marin, dar și ale proaspătului revenit la Dinamo, Osman N”doye, cât și ale noului jucător achiziționat de „câini”, spaniolul Francisco Molinero, echipa a doua din „Ștefan cel Mare” a întâlnit într-un amical pe proaspăta campioană a Bucureștiului, Comprest.

 

 

Cei doi antrenori au ales să joace două reprize a câte 60 de minute fiecare, astfel tehnicienii să poată vedea la lucru toți jucătorii.

 

 

În prima repriză, Ion Marin i-a avut în teren de la echipa mare pe Miranda, Alexe și Diabate, primii doi reușind prin evoluțiile lor bune să facă diferența. Incursiunile pe partea dreaptă au creat pericol la poarta echipei Comprest și după o jumătate de oră de joc, Miranda a reușit să deschidă scorul la capătul unei acțiuni în care a depășit în viteză un fundaș și a driblat portarul. Jocul precis din apărare  nu a lăsat nicio șansă echipei oaspete de a-și creea ocazii, tânărul fundaș, Soare având o evoluție admirabilă. Acesta a reușit și majorarea scorului în urma unei lovituri libere de pe partea dreaptă, fază care le-a adus vizitatorilor și un cartonaș roșu la o intrare cu talpa pe tibia unui dinamovist. Alexe a fost cel care a reluat primul pe poartă, cu capul, însă în bară, mingea a revenit cu noroc la Soare care din 6 metri a îndeplinit o singură formalitate. Până la final, meciul a curs numai într-un sens, Comprest având numai o singură acțiune periculoasă, un șut de la 20 de metri prins cu greutate de Cosmin Ion. Soare duce scorul la 3-0, tot după o lovitură fixă, iar în ultimul minut de joc, Miranda realizează și el dubla la un contraatac, de această dată pe partea stângă al lui Stan.

 

 

În cea de-a doua repriză, jocul a fost mult mai echilibrat, asta și datorită schimbărilor de echipe, plus căldura înăbușitoare. Remarcatul părții a doua a fost tânărul jucător venit de la Botoșani, Acsinte. Acesta a reușit prin ruperile de ritm o repriză bună, dar centrările din viteză de pe partea stângă nu au fost fructificate de atacanții dinamoviști.

 

 

 

În prima repriză au evoluat: Cosmin Ion – Amet Ferdin, Soare, Botea, Diabate – Alexe, Dr. Gheorghiu, Dragalina, Stan Cătălin – Miranda, Natanel

 

În cea de-a doua repriză au evoluat: Cosmin Ion – Marcu, Ioniță, Coandă, Acsinte, Al. Sârbu, Manu, Covaciu, Dumitrescu – Bălan, Bădăuță

 

Au mai jucat: Simaitis, Maniuc, Topor, Cazacu, Al. Andrei, Neagu, Anton, Taplamaci, Pahomi 

 

Articol scris de Marius Anghel
 

25 Jul. 2009, 15:38 Liga 2
Pe aceeași temă