Veste cruntă pentru Dinamo: Ionuț Negoiță i-a dat afară pe jucători de la Săftica! Falimentul începe să prindă contur în ”Ștefan cel Mare” | EXCLUSIV

Veste cruntă pentru Dinamo: Ionuț Negoiță i-a dat afară pe jucători de la Săftica! Falimentul începe să prindă contur în ”Ștefan cel Mare” | EXCLUSIV

Situația clubului Dinamo este din ce în ce mai precară, pe zi ce trece. În cursul zilei de vineri, 24 iunie, ”câinii” au primit o nouă lovitură, chiar din partea fostului patron, Ionuț Negoiță. Omul de afaceri i-a dat afară pe jucători de la baza din Săftica.

Concret, fostul finanțator al lui Dinamo ar deține în continuare una dintre clădirile de la Săftica. Este vorba chiar despre cea reabilitată, în care unii dintre jucători chiar locuiau.

ProSport a aflat că, în urma intervenției de azi a lui Negoiță, fotbaliștii lui Dinamo au fost exilați din clădirea pe care acesta o are în proprietate. Mai mult, și magazionerul echipei a anunțat că părăsește echipa, după ce nu a fost plătit timp de câteva luni.

Ionuț Negoiță i-a dat afară pe jucătorii dinamoviști de la Săftica!

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a fost sunat de reporterii ProSport, însă n-a răspuns apelurilor repetate. După decizia de azi, falimentul este o variantă care începe să prindă contur în ”Ștefan cel Mare”.

Aproape toți fotbaliștii cu experiență ai clubului și-au încheiat deja raporturile contractuale cu Dinamo. Fără antrenor principal în acte și cu un lot format aproape în totalitate din juniori, ”câinii” s-au reunit sub comanda lui Gică Mihali. În mod șocant, aceștia nu au beneficiat nici măcar de un cântar, pentru a verifica greutatea jucătorilor după vacanță.

Mai mulți fotbaliști dintre cei care încă se află la clubul din ”Ștefan cel Mare” ar putea rezilia contractul, în frunte cu Andrei Radu. Fundașul stânga are cel mai mare salariu dintre toți fotbaliștii ”câinilor”: nu mai puțin de 9.500 de euro pe lună, un venit mult peste media echipei, dar și a Ligii a 2-a.

Pe aceeași temă