Dezlănțuiți!

22 Aug. 2009, 14:55 Liga 2

Băcăuanii obțin a doua victorie din această ediție de campionat și au un golaveraj de invidiat. Întâlnind din nou o echipă nou-promovată, FCM Bacău a găsit ocazia perfectă de a-și consolida poziția de lider al clasamentului Seriei I.

Meciul de pe „Municipalul” băcăuan a început, practic, de la scorul de 1-0, „galben-albaștrii” punctând repede prin fundașul francez Nicolas Vajou, care a înscris cu capul după o centrare a lui Dobârceanu, prelungită în careu de Kalai.

 

Prima repriză s-a scurs apoi într-o notă de dominare a gazdelor, diferența de valoare și de omogenitate dintre cele două echipe fiind mai mult decât evidentă. Băcăuanii nu au reușit totuși să-și majoreze avantajul decât după pauză, Ionuț Radu trecându-și și el numele pe lista marcatorilor în minutul 48, această a doua reușită a FCM-ului având darul de a reteza avântul Tricolorului, după cum și fostul golgeter al primei ligi, Cătălin Cursaru, revenit la Bacău în postura de adversar al fostei sale echipe, a recunoscut după încheierea jocului.

Până la final, elevii lui Gheorghe Poenaru au mai punctat de două ori în superioritate numerică (Ghidia a fost eliminat pentru un fault din spate la Simao în postură de ultim apărător) prin Gabi Petrea, care a executat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri, și prin Dragoș Boboc, în prelungirile partidei.

Astfel, FCM Bacău câștigă a doua partidă în acest debut de campionat cu scorul de 4-0 și își asigură poziția de lider al seriei pentru cel puțin încă o etapă.

 

Articol scris de: Adi Enășoaie

Foto: Dan Duță

 

 

22 Aug. 2009, 14:55 Liga 2
Pe aceeași temă