Delta își joacă ultima carte la Otopeni!

Marius ANGHEL 18 May. 2013, 18:10 Liga 2
Delta** își joacă ultima carte la Otopeni!

Duminică, de la ora 11.00, în direct pe Dolce Sport 2, Delta Tulcea își joacă practic ultima carte în lupta pentru promovare, singura variantă prin care tulcenii antrenați de Erik Lincar să termine pe locul secund fiind victoria.

Chiar dacă cei de la CS Otopeni sunt cotați cu ultima șansă în lupta pentru ocuparea locului secund în clasament și pentru ei o victorie ar da speranța unei promovări … nesperate. În tot cazul, meciul de la Otopeni, pentru cunoscători, este unul de 1/ 2, în cazul unui rezultat de egalitate ambele echipe fiind ieșite matematic din cursa pentru Liga I. Variantele prin care s-ar mai putea câștiga un loc pentru echipele din Liga a II-a, după ce echipe din prima ligă nu au primit licența de a juca în următorul sezon, a fost infirmată de un comunicat al Comisiei de Competiții din cadrul FRF, așa că singura variantă de promovare rămâne clasarea pe locul secund în serie dacă admitem că primul loc este rezervat deja din iarnă de FC Botoșani.

Cu șase puncte în meciurile cu CS Otopeni și FC Botoșani, Delta Tulcea ar acumula 45 de puncte sufi­ciente pentru a se clasa pe locul secund numai dacă CF Brăila obține doar nouă puncte în ultimele patru jocuri, iar Săgeata Năvodari doar cinci puncte în cele trei meciuri rămase de disputat.

Cum după o victorie la Otopeni echipa tulceană poate reveni pe locul secund acolo unde era după debarcarea antrenorului Mihai Ciobanu să sperăm că antrenorul Erik Lincar va găsi formula câștigătoare pentru acest meci  vital și va alege 14 oameni decisivi pentru a obține toate cele trei puncte puse în joc.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Marius ANGHEL 18 May. 2013, 18:10 Liga 2
Pe aceeași temă