„De acum încolo, eu tai și spânzur la Farul”

04 Sep. 2009, 14:48 Liga 2
„De acum încolo, eu tai și spânzur la Farul

 

Antrenorul Farului, Marius Șumudică, a declarat că va da milităria jos din pod și că va folosi doar jucătorii care se pregătesc bine.

 

„Toți vor avea șanse egale. Le-am explicat băieților că, din momentul de față, toți sunt titulari și toți sunt rezerve. Care se antrenează bine acela joacă. Nu contează pentru mine că unul are 7.000 pe lună, iar altul 500. Sabia a fost în mâna mea, iar ei m-au tăiat cu ea. De acum încolo, eu tai și spânzur. Măcar să știu că sunt criticat și admonestat pe stadion pentru greșelile pe care le fac eu. Nu vreau să fiu tras la răspundere că dau credit unora cărora am vrut să le fac un bine”, a spus Șumudică.

 

Tehnicianul a remarcat că, după meciul de la Giurgiu, atmosfera s-a stricat la echipă, astfel că trebuie refăcută. „Important este să creăm un grup, că noi nu mai suntem o familie, ca în pregătire. După meciul de la Giurgiu, s-a întâmplat ceva și nu pot să-mi explic ce. Nu mai suntem uniți, ne uităm strâmb unii la alții, ceea ce nu-i normal”, a subliniat Șumudică.

 

De ieri, Constantin Gârjoabă nu mai este antrenor cu portarii la prima echipă, conducerea comunicându-i că rămâne la dispoziția clubului. De pregătirea goalkeeper-ilor se va ocupa Radu Crețulescu, Șumudică urmând a fi secondat doar de Bogdan Andone. Crețulescu e la bază antrenor de portari și pe acest post a lucrat cu Șumudică la echipele anterioare.

 

Sursa: cugetliber.ro

04 Sep. 2009, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă