Daniel Stana, sărbătorit în Zăvoi. Mijlocașul vrea cadou o victorie cu UTA: „Este important să terminăm anul cu bine”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 Dec. 2016, 15:34 Liga 2
Daniel Stana, sărbătorit în Zăvoi.** Mijlocașul vrea cadou o victorie cu UTA:

Mijlocașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Daniel Stana a fost sărbătorit azi în vestiar, acesta împlinind vârsta de 34 de ani. Experimentatul mijlocaș speră ca echipa sa să câștige derby-ul de mâine, cu UTA Bătrâna Doamnă, pentru a mai atenua din neîmplinirile primei părți a sezonului, una sub așteptări pentru alb-albaștri.

„Este final de an, ultimul meci acasă, cu UTA, trebuie tratat ca oricare joc, sperăm să obținem victoria. Ne-am dorit să jucăm la victorie în fiecare meci, dar conjuctura face ca locul din clasament să fie unul mai jos decât ceea ce ne doream. Cu siguranță, locul nostru în clasament este mai sus. Luăm meciul de mâine și este important să câștigăm, apoi vedem ca vom face și la Timișoara”, a declarat mijlocașul oltenilor.

Daniel Stana a jucat în acest sezon în 14 meciuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea, dintre care 12 ca titular. În iarnă, mijlocașul va face o analiză și va decide dacă va continua în Zăvoi. „Îmi doresc să terminăm cu bine cele două etape din retur, în iarnă vom analiza și vom vedea ce va mai fi, dacă vom continua sau nu împreună”, a spus Stana.

Antrenorul vâlcenilor, Jerry Gane, nu poate conta mâine pe vedeta Florin Costea, dar nici pe Georgescu, Drăghici și I. Marian, toți accidentați.

Partida CSM Râmnicu Vâlcea – UTA Bătrâna Doamnă, contând pentru prima etapă din retur se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 12:00, pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 Dec. 2016, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă