Daniel Stana a ales banii în locul fotbalului

01 Sep. 2009, 13:08 Liga 2
Daniel Stana a ales banii** în locul fotbalului

Afectat de faptul că echipa sa nu a reușit să câștige partida disputată cu Sportul Studențesc, antrenorul Petrolului, Vivi Răchită, a dezvăluit faptul că l-ar fi dorit în lot pe Daniel Stana, mijlocașul de buzunar care a făcut parte din lotul ploieștenilor în sezoanele anterioare.

 

"Cu Stana am vorbit și la finalul săptămânii trecute, era un jucător util pentru noi, dar el a ales banii în locul fotbalului!", a declarat Răchită la finalul partidei cu Sportul Studențesc.

 

Stana face parte din binecunoscutul "lot 5", alături de Coțan, Laurențiu Dumitru, Muțiu și Bozga. Cei cinci fotbaliști care s-au regăsit în echipa Petrolului în sezonul trecut nu evoluează, deocamdată, pentru nicio echipă.
Poate că, și din această cauză, decizia lui Stana de a prefera să își ia banii din contractul pe care îl are cu Petrolul, dar să nu evolueze sub comanda lui Răchită pare surprinzator, cunoscut fiind faptul că un fotbalist care "stă pe tușă" cu greu mai poate fi reintegrat la un club.

Două par a fi explicațiile în acest caz: ori Stana vrea să își facă rău singur, ori nu vrea în ruptul capului să fie antrenat de Răchită, caz în care înseamnă că îl deranjează ceva în mod evident la actualul antrenor al Petrolului.
Fără Stana, la meciul cu Sportul Studențesc Răchită l-a titularizat ca mijlocaș la închidere pe Mihai Tudor, acesta fiind înlocuit, pe parcursul meciului, cu Gabriel Crăciun, fotbalist legitimat în cursul săptămânii trecute.

Fotbalistul transferat de la Gaz Metan Mediaș a evoluat ca mijlocaș defensiv în locul lui Tudor, chiar dacă – la baza – el este fundaș dreapta.

 

Sursa: ziarulprahova.ro

01 Sep. 2009, 13:08 Liga 2
Pe aceeași temă