Daniel Pancu, după demiterea lui Adrian Iencsi de la Rapid: ”Regret enorm, mi-am dorit extrem de mult ca măcar el să reușească.” Care e principala problemă la Rapid, în opinia actualului antrenor al Poli Iași | EXCLUSIV

Andreea VISU 27 Oct. 2020, 11:49 Liga 2

Daniel Pancu, fostul antrenorul al echipei Rapid, acum la Poli Iași, a vorbit la ProSport LIVE despre demiterea lui Adrian Iencsi de la formația giuleșteană după doar șapte meciuri disputate în acest sezon de Liga 2.

Pancu s-a arătat dezamăgit la aflarea veștii că Adrian Iencsi a fost dat afară. Fostul mare jucător al Rapidului a fost rezervat în ceea ce privește decizia conducerii de numire pe banca tehnică a interimarului Mihai Iosif, antrenorul echipei secunde.

Daniel Pancu, după demiterea lui Adrian Iencsi de la Rapid

”Regret enorm, mi-am dorit extrem de mult ca măcar el să reușească. În rest, prea multe nu pot să comentez, pentru că nu cunosc detalii și amănunte. Ei (n.r. – cei din conducerea lui Rapid) sunt cei mai în măsură să vorbească, pentru că ei răspund de destinele clubului și ei sunt oamenii care finanțează clubul. Au tot dreptul să facă cum cred ei mai bine.
Nu cred că poate să rămână mai mult (n.r. – Mihai Iosif, antrenorul interimar). Din câte știu, are doar Licența B și probabil e doar pentru acest meci”, a spus Daniel Pancu la ProSport LIVE.

Pancu: ”Adrian Iencsi era supărat”

Întrebat dacă a vorbit cu Adrian Iencsi, Daniel Pancu a dezvăluit că a comunicat cu acesta în urmă cu o săptămână și l-a simțit pe antrenorul Rapidului supărat, acesta fiind și departe de echipă din cauza infectării cu coronavirus. Decizia demiterii lui Iencsi a fost luată în urmă cu o săptămână, a spus finanțatorul Victor Angelescu, însă anunțul a fost făcut abia astăzi.

”Am vorbit cu Iencsi înainte de meciul meu cu Sepsi, era dezamăgit, pentru că era bolnav în primul rând. Sunt problemele alea… Principala problemă pentru mine la Rapid e infrastructura, terenul de antrenament. Să te antrenezi prin gropi, e foarte complicat. O văd cea mai mare problemă: terenul ăla de antrenament din Regie. Iarăși vă luați de lot? Și anul trecut spuneați că e un lot slab. Anul trecut am avut un lot foarte bun pentru promovare, altele au fost problemele plus neșansa de la început de an. Am fost mulțumit de nivelul de fotbal prestat la Rapid, am lăsat echipa la un punct de promovare”, a mai spus Daniel Pancu.

Din informațiile ProSport, Bogdan Andone se află pe lista conducerii Rapidului, iar Daniel Pancu este de părere că aceasta ar fi cea mai bună soluție pentru echipa sa de suflet. ”Bogdan e extraordinar, știe ce înseamnă Rapid, e un antrenor deja cu multă experiență, ar fi o soluție foarte bună”, a spus Daniel Pancu.

Andreea VISU 27 Oct. 2020, 11:49 Liga 2
Pe aceeași temă