Daniel Niculae: „Rapidul modern i se datorează lui Copos chiar dacă a făcut și lucruri mai puțin bune”

Marius ANGHEL 11 Mar. 2014, 16:05 Liga 2
Daniel Niculae:**

Atacantul Daniel Niculae a declarat, marți, că regretă condamnarea fostului acționar rapidist George Copos în Dosarul Transferurior și a precizat că, deși acesa a făcut și lucruri mai puțin bune la club, meritul pentru performanțele „Rapidului modern” îi aparține în mare măsură.

„Nu prea e de comentat. Îmi pare rău de toți cei condamnați în acest dosar. Situația este una foarte grea pentru ei și familiile lor. Suntem alături de ei și sperăm că poate la un moment dat se va rezolva în favoarea lor această situație. Domnul Copos, chiar dacă pentru unii este persona non grata în Giulești, a făcut și lucruri foare bune aici. Rapidul modern i se datorează lui Copos în mare măsură. A făcut și lucruri mai puțin bune, însă dânsul a susținut o echipă de fotbal care a câștigat două titluri, a ajuns departe în cupele europene și a ajuns să se bată cu echipele mai vechi ale României care nu au retrogradat niciodată”, a spus Niculae care a semnat săptămâna trecută un contract valabil până în vară cu Rapid.

Curtea de Apel București i-a condamnat definitiv, în 4 martie, la închisoare cu executare pe toți cei opt oameni din fotbal judecați în dosarul transferurilor.

Astfel, fostul acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a primit trei ani și opt luni, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica – trei ani și șase luni, fostul acționar al FC Dinamo, Cristian Borcea, și fostul impresar Ioan Becali – câte șase ani și patru luni, impresarul Victor Becali – patru ani și opt luni, fostul președintele al clubului Gloria Bistrița, Jean Pădureanu – trei ani și patru luni, fostul fotbalist Gheorghe Popescu, candidat la șefia Federației Române de Fotbal – trei ani, o lună și zece zile, iar fostul acționar al FC Dinamo și U Craiova, Gigi Nețoiu – trei ani și patru luni de închisoare cu executare.

Articol și foto de Marius Țone (Mediafax)

Marius ANGHEL 11 Mar. 2014, 16:05 Liga 2
Pe aceeași temă