Daniel Munteanu, dramatic înaintea jocului dintre Metaloglobus și Aerostar Bacău: ”Ne jucăm ultima șansă.” Moldovenii, probleme importante de lot

Autor: Andrei PASCU Publicat: 26 Feb. 2021, 12:51 Actualizat: 26 Feb. 2021, 13:55 Liga 2
Daniel Munteanu, dramatic înaintea jocului dintre Metaloglobus și Aerostar Bacău: ”Ne jucăm ultima șansă.” Moldovenii, probleme importante de lot

Aerostar Bacău are meci greu în etapa a 17-a din Liga 2, cu Metaloglobus în deplasare. După eșecul din runda trecută, 0-2 cu Unirea Slobozia, antrenorul Daniel Munteanu a transmis un mesaj destul de clar jucătorilor săi, anume că trebuie neapărat rezultat pozitiv, pentru ca Aerostar să mai păstreze șanse la salvarea de la retrogradare.

Daniel Munteanu: ”Trebuie să dăm totul și să facem totul pentru a obține un rezultat pozitiv” 

Munteanu vrea în primul rând ca jocul să fie vizibil mai bun celui cu Slobozia, pentru că altfel moldovenii pot înregistra un nou eșec, în al doilea meci al anului în Liga 2. Le-a transmis practic un ultimatum jucătorilor.

Indiferent de formula de echipă, trebuie să dăm totul și să facem totul pentru a obține un rezultat pozitiv. Practic, ne jucăm ultima șansă, iar jucătorii sunt avizați. Ne punem speranțe că echipa va arăta că nu este cea din jocul pierdut acasă cu Unirea Slobozia și că merită să continue în liga secundă”, a declarat Daniel Munteanu, citat de Deșteptarea.

Aerostar Bacău are trei absenți, iar un al patrulea jucător e incert 

Aerostar Bacău are și ceva probleme de lot, din pricina accidentărilor și suspendărilor. Atacantul Cătălin Vraciu (32 de ani) și mijlocașul Vlad Mihalcea (22 de ani) sunt suspendați, în timp ce mijlocașul Alexandru Corban (23 de ani) este accidentat și nu va juca împotriva Metaloglobusului.

Sunt șanse ca Daniel Munteanu să nu poată conta pe un al patrulea fotbalist. Mijlocașul Vlad Danale (23 de ani) are și el ceva probleme de ordin medical și poate absenta. Deocamdată, antrenorul Aerostarului nu știe dacă îl poate folosi sâmbătă sau nu.

Metaloglobus a pierdut și ea runda trecută 

Partida dintre Metaloglobus și Aerostar Bacău este programată sâmbătă, de la ora 11:00. La fel ca oaspeții, bucureștenii au pierdut și ei runda trecută din Liga 2, 0-1 cu Petrolul, pe ”Ilie Oană”.

Înaintea jocului direct, Metaloglobus este pe locul 11 în Liga 2, cu 21 de puncte în 14 partide, la trei lungimi de locul 6, FK Csikszereda, 24 de puncte în tot atâtea meciuri. Aerostar Bacău e penultima în clasament, locul 19 cu 9 puncte în 15 partide.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 26 Feb. 2021, 12:51 Actualizat: 26 Feb. 2021, 13:55 Liga 2
Pe aceeași temă