Dan Petrescu nu știe cine e antrenor la Dinamo sau ce jucători mai are echipa bucureșteană, însă era convins că va pierde cu Unirea Dej

Marius ANGHEL 28 Aug. 2022, 11:53 Liga 2
Dan Petrescu nu știe cine e antrenor la Dinamo sau ce jucători mai are echipa bucureșteană, însă era convins că va pierde cu Unirea Dej

Dan Petrescu nu știe cine este antrenorul echipei Dinamo, însă îi ia apărarea după începutul dezastruos în Liga 2.

”Principalul” campioanei României, CFR Cluj, spune că nu știe nici ce jucători are Dinamo în lot, însă înainte de meciul acestora cu Unirea Dej ar fi mizat pe o victorie a echipei clujene, dacă ar fi fost întrebat despre acest lucru.

  • Dinamo a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, la Clinceni, meciul cu Unirea Dej, scor 2-3, în etapa a 4-a a Ligii 2. Pentru formația antrenată de Ovidiu Burcă a fost al treilea eșec consecutiv în eșalonul secund, după ce debutase cu o victorie.

Dan Petrescu nu știe cine e antrenor la Dinamo

În conferința de presă dinainte de meciul CFR Cluj – Farul Constanța, Dan Petrescu (foto, alături de fostul antrenor al echipei Dinamo, Dusan Uhrin) a fost întrebat și despre situația echipei Dinamo, ajunsă la trei înfrângeri consecutive în Liga 2 în primele patru etape. Fostul internațional român nici nu știa cine este antrenorul ”câinilor” sau ce jucători mai are echipa, însă spune că ar fi mizat înainte de meci pe o victorie a formației din Dej.

Petrescu l-a lăudat pe Dragoș Militaru, antrenorul Unirii Dej, și jocul echipei sale. Aproape în fiecare pauză de campionat, de iarnă sau de vară, CFR Cluj joacă amical cu Unirea Dej, astfel că echipa din Liga 2 aflată acum la al doilea sezon în acest eșalon fotbalistic nu-i este deloc străină.

”Noi am jucat cu Unirea Dej în amicale. Echipa foarte bună. Cei de la Dej au un antrenor tânăr, bun, mi-a plăcut echipa lor. Dacă mă întrebai înainte de meci îți spuneam sigur că bate Dejul, nici nu știu ce echipă are Dinamo. Nu e vinovat antrenorul, să fiți siguri de asta, nici nu știu cine e antrenor. Cine e antrenor la Dinamo? Nu e el de vina, acolo sunt prea multe probleme ca să fie de vină antrenorul”, a spus Dan Petrescu, citat de DigiSport.

Ovidiu Burcă antrenează pentru prima dată la nivelul Ligii 2 o echipă cu pretenții, Dinamo. Până acum a mai antrenat echipe doar în Liga 3, pe Rapid 2 și CSM Slatina.

Dinamo, pe locul 17 din 20 în Liga 2 după 4 etape

Dinamo l-a numit antrenor principal al primei echipe pe Ovidiu Burcă, cu aproximativ o lună înainte de startul campionatului Liga 2.

Echipa din Ștefan cel Mare își dispută meciurile de acasă la Clinceni, a început sezonul cu o victorie, 1-0 cu nou-promovata Progresul Spartac, tot la Clinceni, iar apoi a pierdut următoarele trei jocuri, 1-3 acasă cu SC Oțelul Galați (nou-promovată), 0-2 la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii și 2-3 acasă cu Unirea Dej.

Cu 3 puncte și golaveraj 4-8, Dinamo ocupă locul 17 din 20 în Liga 2 după patru etape, iar în runda a 5-a va juca duminică, 4 septembrie, de la ora 11:00, în deplasare cu Concordia Chiajna.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/situatie-critica-la-dinamo-care-a-devenit-ciuca-batailor-in-liga-2-ovidiu-burca-si-vlad-iacob-gata-sa-dea-afara-jucatori-dupa-esecul-cu-unirea-dej-daca-nu-inteleg-ce-inseamna-dinamo-vor-19242820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meci-spectaculos-victorie-meritata-unirea-dej-a-invins-dinamo-iar-dragos-militaru-a-fost-ca-un-leu-in-cusca-mai-greu-pentru-noi-cei-de-pe-banca-trairile-din-partida-de-la-clince-19242905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-meci-important-la-iasi-la-slatina-unirea-slobozia-va-incerca-sa-ramana-singura-echipa-cu-punctaj-maxim-dinamo-unirea-dej-incepe-la-1130-19242610

Marius ANGHEL 28 Aug. 2022, 11:53 Liga 2
Pe aceeași temă