Dan Alexa, mâhnit după ce ASU Poli a pierdut la Craiova: ”Din păcate, le-am făcut cadou această victorie.” Ce va face după acest joc și cum vede întâlnirea cu frații de la Rapid

Anda DELIU 10 Apr. 2021, 18:04 Liga 2

ASU Poli are, deocamdată, un egal și o înfrângere după primele două deplasări din play-off-ul Ligii 2. La Craiova, pe ”Ion Oblemenco”, alb-violeți au pierdut cu 1-0, cu ”FC U”, după un meci destul de sărac în ocazii, în etapa a 2-a.

Dan Alexa, care și-a ispășit ultima etapă de suspendare dintre cele trei, cu ocazia acestui joc, a punctat că echipa sa a greșit în două momente-cheie ale partidei din Bănie.

Dan Alexa, după eșecul Politehnicii la Craiova: ”Le-am făcut cadou victoria”

”Chirurgul” a vorbit despre greșeșile echipei sale, dar și despre faptul că, în multe momente, bănățenii au fost egalii Craiovei.

”Din păcate le-am făcut cadou această victorie. Am făcut niște greșeli individuale foarte mari. Un joc echilibrat, unde cu siguranță nu aveam voie să pierdem. Felicit Craiova pentru victorie. Pentru ei e o victorie foarte importantă. Pentru noi… din păcate, plecăm fără niciun punct. Dar în multe momente am fost cel puțin egalii lor”, a spus Alexa la finalul partidei.

În sezonul regular al Ligii 2, cele două echipe remizaseră, scor 0-0, la Timișoara, pe Știința, în etapa a 11-a. Ulterior s-au întâlnit și la Craiova, tot pe ”Ion Oblemenco”, în 16-imile Cupei României, unde bănățenii s-au impus cu 3-1, însă oltenii, după ce au deschis scorul din minutul 8 și apoi au fost egalați în minutul 33, din penalty, au rămas fără William Baeten, eliminat în minutul 35 pentru cumul de cartonașe galbene. Chiar Baeten a decis meciul de astăzi, cu golul său frumos din minutul 70, șut de la distanță direct în vinclu.

Un joc din care bănățenii trebuie să tragă concluzii

Astfel, Alexa spune că echipa sa trebuie să învețe ceva din meciul jucat în Bănie.

”Au fost două momente unde am interpretat noi greșit fazele. Acel penalty și faza golului. Ne-a lipsit șansa, pentru că am avut pe final două situații foarte mari unde e mai rgeu să ratezi decât să nu dai gol. Acesta este fotbalul. Trebuie să tragem concluziile corecte după acest meci și să jucăm cu Rapidul la victorie”, a mai spus Alexa, cu precizarea că ASU Poli are ca obiectiv locurile de baraj.

În minutul 60 al meciului, Valentin Alexandru a ratat un penalty pentru olteni, trimițând mingea în bara din stânga. Mera a comis henț la faza penalty-ului, fundașul irosind, mai apoi, în minutul 90+1, o mare ocazie de egalare. Portarul Enache a respins de pe linie o minge șutată din 6 metri.

ASU Poli e la egalitate cu FK Csikszereda, pe locurile care determină rămânerea în Liga 2

Cu un punct obținut în primele două etape din play-off-ul Ligii 2, ASU Poli are 33 de puncte și e la egalitate cu FK Csikszereda, pe ultimele două poziții din play-off, 5 și 6, cele care păstrează ambele formații în eșalonul secund.

În etapa a 3-a, intermediară, ASU Poli are meci joi, de la ora 16:30, acasă cu frații de la Rapid.

Foto: Remus Badea / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-somonoroasa-pentru-fc-u-craiova-cu-asu-poli-meciul-din-banie-a-fost-foarte-sarac-in-ocazii-insa-salvat-de-un-gol-frumos-19178540

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-si-a-certat-jucatorii-in-vestiar-dupa-succesul-obtinut-de-fc-u-craiova-cu-asu-poli-nu-vreau-sa-mai-vad-asa-ceva-de-unde-au-plecat-nemultumirile-antr-19178589

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-asu-poli-se-joaca-de-la-ora-1400-pe-ion-oblemenco-oltenii-sunt-la-a-cincea-incercare-de-a-castiga-pe-noul-stadion-si-vor-sa-revina-pe-locul-1-19178381

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-cinci-meciuri-din-play-out-se-joaca-de-la-ora-1100-cs-mioveni-fk-csikszereda-din-play-off-incepe-la-1130-19178376

Anda DELIU 10 Apr. 2021, 18:04 Liga 2
Pe aceeași temă