Dan Alexa a bifat obiectivul de a intra cu ASU Poli în play-off, chiar dacă echipa a pierdut la Chiajna: ”Mi-a ridicat multe semne de întrebare”

Anda DELIU 28 Mar. 2021, 19:09 Liga 2

ASU Poli nu a strălucit deloc în ultima rundă a sezonului regular al Ligii2, în care a pierdut la scorul de 2-0 pe terenul Concordiei Chiajna. Timișorenii nu au arătat un joc grozav, dar s-au calificat în play-off de pe locul 6, ultimul, un lucru importante date fiind condițiile echipei.

Antrenorul Dan Alexa, suspendat la acest joc, a vorbit despre bifarea obiectivului, dar și despre jocul echipei, care scârțâie.

Din minutul 37, Chiajna a marcat, cu un gol marcat de Ionuț Biceanu, din centrarea lui Deac. Deși la pauză Alexa a făcut trei schimbări și i-a trimis în teren pe Manea, Ivanovici și Munteanu, timișorenii nu au reușit să marcheze nici în repriza a doua. Nici Plazonja, nici Axente nu l-au putut învinge pe Chesneau, ba, mai mult decât atât, în minutul 90, Azdren Llullaku a majorat diferența, după o centrare a lui Alexe.

Dan Alexa, supărăt pe greșeșile echipei sale

Dan Alexa a fost suspendat la acest meci și nu a stat pe bancă. Antrenorul a spus că e supărat pe greșelile echipei, dar e mulțumit că obiectivul a fost atins.

”Sunt supărat pentru că am făcut niște greșeli nepermise la un meci de o asemenea încărcătură. Felicit Chiajna. Ne-am îndeplinit ca un prim obiectiv accederea în play-off, dar sunt nemulțumit de astăzi. Important pentru noi e că am reușit să ne calificăm. Este o performanță pentru noi. Gândiți-vă că am plecat foarte greu la drum. Au fost foarte multe schimbări în bine. Am avut mai multe șanse ca alții poate în anumite momente. Sunt alături de antrenori cu nume, antrenori foarte buni, cum e Costel Enache, Viorel Moldovan, Flavius Stoican, care nu au lipsă de valoare. Le-a lipsit poate o șansă într-un moment-cheie”, a spus antrenorul echipei ASU Poli la microfonul DigiSport.

Timișorenii vor minimum un loc de baraj

Alexa e convins că și play-off-ul va fi disputat. ”M-am liniștit pentru că obiectivul ni l-am atins. Vom vedea ce vom avea de pus la punct. Distanța nu este foarte mare. Suntem la 3 puncte toți. Va fi un play-off disputat. Avem de partea noastră experiența. Ar trebui să o arătăm în play-off. Avem șansa noastră. Obiectivul nostru l-am îndeplinit. Este munca unui an de zile, nu doar a acestei etape”, a mai spus Alexa în interviul televizat.

Ulterior, Alexa a spus că Poli vrea minimul un loc de baraj, ceea ce implică o clasare pe locurile 3 sau 4. ”Ne dorim minim un loc de baraj”, a mai spus Alexa.

Alb-violeții scârțâie în meciuri decisive

”Chirurgul” a punctat și că echipa sa are probleme în jocurile decisive. ”Sigur, că am pierdut astăzi mă nemulțumește. Mi-a ridicat foarte multe semne de întrebare. Avem probleme când jucăm meciurile decisive, și nu ar trebui! Avem echipa cea mai experimentată. Jucători cu foarte multe meciuri în prima ligă, doar că trebuie să o arătăm în play-off”, a mai spus Dan Alexa.

ASU Poli în meciul cu Concordia Chiajna: Hindrich – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru (A. Manea 46′, Axente 78′), Pamfile – Codrea – D. Radu (Al. Munteanu 46′), Casado (P. Ivanovici 46′), Ignea, Sg. Popovici – Plazonja. Rezerve neutilizate: Păduraru – C. Jurj, Bocșan, Radunovic, Coadă.

Cu 32 de puncte, la fel ca FK Csikszereda, Farul și Viitorul Pandurii, ASU Poli a prins locul 6 în Liga 2 și merge în play-off. Tot acolo, vor evolua și ”FC U” Craiova, Dunărea Călărași, CS Mioveni, Rapid și FK Csikszereda.

REZULTATE DIRECTE pe baza cărora s-a stabilit clasamentul final în caz de egalitate între echipe:

Rapid – CS Mioveni 0-3

Farul – FK Csikszereda 0-2
Farul – Viitorul Pandurii 1-0
ASU Poli – Farul 2-1
Viitorul Pandurii – ASU Poli 0-2
FK Csikszereda – ASU Poli 2-0
Viitorul Pandurii – FK Csikszereda 0-0

CLASAMENT SPECIAL în patru:

1. FK Csikszereda 3 2 1 0 4-0 7 puncte
2. ASU Poli 3 2 0 1 4-3 6
3. Farul 3 1 0 2 2-4 3
4. Viitorul Pandurii 3 0 1 2 0-3 1

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi-cs-mioveni-rapid-fk-csikszereda-si-asu-poli-merg-in-play-off-ul-ligii-2-cum-arata-clasamentul-final-dupa-ultima-etapa-a-sezonului-regular-si-marile-19176361

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-21-ultima-a-sezonului-regular-astazi-aflam-cele-sase-echipe-care-merg-in-play-off-si-cele-14-care-vor-continua-in-play-out-19176255

Anda DELIU 28 Mar. 2021, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă