D”ale lui Barbu… Cătălin! „Operațiunea” Curtea de Argeș pentru Șoimii Pâncota s-a încheiat după numai două zile

Marius ANGHEL 11 Oct. 2016, 18:38 Liga 2
D''ale lui Barbu... Cătălin!**

Pâncota italiană a avut impresia că a dat lovitura cu Cătălin Barbu. „Iscusitul” om de fotbal din Pitești a aranjat totul pentru o mutare a „șoimilor” la Curtea de Argeș și chiar a reușit. Pentru două zile…

Jucătorii au fost cazați la un hotel din orașul argeșean, aveau condiții bune și totul părea să decurgă normal. Barbu a și găsit și antrenor, pe Iulian Crivac. L-a și luat de acasă în această dimineață, dar pe drumul spre arena din Curtea de Argeș a primit un telefon. A fost poftit politicos la Primăria din Curtea de Argeș unde i s-a dat vestea cea proastă. Autoritățile locale nu vor susține echipa de fotbal, căci nu există cadru legal, deci și porțile stadionului rămân închise. Deși nu i-a convenit, Cătălin, fost căpitan de plai la UTA lui Marțian, a trebuit să sune strângerea, astfel că jucătorii care domiciliază în țară au plecat fiecare la casele lor.

Cu străinii nu știm exact ce se întâmplă, probabil ei doresc să revină la Arad, dar nici aici nu îi mai așteaptă mare lucru. Angelo Massone și Salvatore Miccari au rămas datori la cazări, mese, iar intenția lor de a fugi cu echipa i-a făcut și mai atenți pe arădenii care le-au înțeles până acum nevoile. Și mai grav este că mâine juniorii trebuie să joace cu orice preț în campionat, căci altfel echipa de Liga a 2-a va fi exclusă automat la câte amânări și neprogramări au bifat deja  republicanii, or până la această oră nu există bani pentru așa ceva.

Dacă trec de acest hop, pâncotanii s-ar putea pomeni că pierd la „masa verde” meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea. După ce au primit acceptul oltenilor lui Gane, „oficialii” clubului au informat FRF-ul că vor juca sâmbătă la Curtea de Argeș, iar pentru o nouă mutare a locației de disputare a partidei trebuie din nou acceptul adversarilor. E greu de crezut că acesta va mai fi obținut din moment ce vâlcenii ar evita o deplasare lungă, iar rezultatul pentru ei ar fi același, tot trei puncte în clasament. Norocul Pâncotei s-ar putea chema, totuși, FRF, care încă nu a omologat stadionul din Curtea de Argeș și, date fiind noile coordonate, nici nu mai e cazul să o facă.

Așadar, e haos mare la Pâncota și ceva ne spune că totul se apropie de final.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Oct. 2016, 18:38 Liga 2
Pe aceeași temă