Dacia Unirea vrea maximum de puncte din cele trei meciuri susținute în opt zile. Brăilenii întâlnesc doi adversari care luptă pentru promovare

Marius ANGHEL 20 Apr. 2017, 11:37 Liga 2
Dacia Unirea vrea maximum de puncte din cele trei meciuri susținute în opt zile.** Brăilenii întâlnesc doi adversari care luptă pentru promovare

Pentru Dacia Unirea, la fel ca pentru majoritatea echipelor din Liga 2, urmează o perioadă de opt zile în care trebuie să dispute trei partide. Jucătorii brăileni se antrenează pe Municipal până vineri, apoi la prânz vor deplasa la Snagov pentru partida de sâmbătă cu Metalul Reșița, acesta fiind un adversar accesibil pentru formația pregătită de Alin Pânzaru.

Apoi urmează două partide cu echipe aflate în lupta pentru promovare. Miercurea viitoare, de la ora 17:00, Dacia Unirea va juca pe Municipal cu echipa care în acest moment se află pe locul al treilea, CS Mioveni, iar sâmbăta viitoare va evolua la FC Brașov, formație aflată pe poziția a cincea. Trei partide din care Alin Pânzaru și-ar dori să obțină maximum de puncte.

„Dacă jucătorii își păstrează implicarea din ultimele partide putem realiza nouă puncte din aceste trei jocuri. Noi nu ducem o luptă directă pentru niciun obiectiv, important este să facem jocuri frumoase. Important pentru noi este faptul că nu avem probleme de lot de aceea consider că primul adversar, Metalul Reșița, este unul accesibil și că putem obține victoria la Snagov. Apoi vom pregăti și celelalte două partide”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru.

În acest moment, Dacia Unirea Brăila se află pe locul 8 în clasamentul Ligii 2, cu 40 de puncte.

Până la finalul actualei ediții de campionat mai sunt nouă etape, însă Dacia Unirea mai are de disputat doar opt jocuri.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Lucian CRESTEZ

Marius ANGHEL 20 Apr. 2017, 11:37 Liga 2
Pe aceeași temă