Dacia Unirea, pregătită pentru vizita „Bătrânei Doamne”. „Toată lumea știe că la Brăila se câștigă foarte greu. Sper ca tradiția să se respecte”

Marius ANGHEL 24 Feb. 2017, 13:30 Liga 2
Dacia Unirea, pregătită pentru vizita

Pregătirile Daciei Unirea în vederea primului meci oficial din 2017, cel cu UTA Bătrâna Doamnă de duminică, de la ora 11:00, au intrat în linie dreaptă. Dar cu toate că Alin Pânzaru și-a dorit foarte mult ca formația pe care o pregătește să se antreneze pe Municipal încă de miercuri, acest lucru nu a fost posibil, deoarece zăpada de pe teren abia s-a topit, iar suprafața de joc este moale. În această situație, ședințele de pregătire, la care a început să participe și Stănciulescu, se desfășoară la stadionul Chimia.

„Încă nu am intrat pe Municipal pentru că terenul este foarte moale și avem nevoie de el în condiții cât mai bune duminică la partida cu UTA. Noi sperăm să facem totuși cel puțin un antrenament pe Municipal, cu toate că s-au anunțat din nou ploi în zona noastră”, a explicat antrenorul Alin Pânzaru.

Referindu-se la prima etapă din acest an, tehnicianul brăilean a spus că, tradiția ar trebui să se respecte și Dacia Unirea să câștige duminică. „Suntem pregătiți pentru partida cu UTA, toată lumea știe că la Brăila se câștigă foarte greu. Însă la ora jocului vom vedea dacă acest lucru se va confirma. Noi am câștigat întotdeauna la început de sezon și sper ca tradiția să se respecte și să pornim cu dreptul în 2017. Știu însă că nu vom avea o sarcină ușoară pentru că întâlnim o adversară care are ca obiectiv promovarea în prima ligă și este pregătită din toate punctele de vedere, fotbalistic și al finanțării, să realizeze acest lucru. Fiind primul meci din acest an, sper să-l tranșăm în favoarea noastră”, a mai spus Alin Pânzaru.

În altă ordine de idei, trebuie menționat faptul că UTA Bătrâna Doamnă s-a întărit considerabil în această iarnă. La Arad a ajuns atacantul italian de 25 de ani Gianmarco Piccioni, care și-a reziliat contractul cu CSM Poli Iași, au fost transferați de asemenea mijlocașii Dumitru Muntean (Olimpia Satu Mare) și Robert Vîlceanu (FCSB) precum și fundașul macedonean Mevlan Adili.

Dacia Unirea a reușit, de asemenea, două implanturi interesante. Echipa fanion a orașului Brăila și-a asigurat seviciile portarului Albert Popa, fost component al selecționatelor naționale U14, U15 și U17. Jucătorul, născut în 1999, a evoluat în Liga Elitelor pentru FC Ardealul și CSS Brașovia fiind considerat unul dintre cei mai valoroși portari din România la această categorie de vârstă. Robert Moglan, un fundaș tânăr de mare perspectivă a semnat de asemenea cu Dacia Unirea. Moglan fost component al loturilor naționale U19 și U21.

Jucătorii Daciei Unirea așteaptă suporterii echipei la standul de la Brăila Mall

Altfel, clubul Dacia Unirea își așteaptă astăzi, de la ora 17:00, la Brăila Mall, suporterii în vederea lansării standului „Dacia Unirea Brăila”. Jucătorii lui Alin Pânzaru vor fi prezenți la eveniment, acolo unde fanii se vor putea fotografia cu favoriții și vor primi autografe. De la standul echipei din Liga 2 se vor putea achiziționa bilete pentru meciul cu UTA Bătrâna Doamnă, cât și obiecte promoționale (eșarfe, magneți, căni, fanioane, fanioane pentru mașină, etc.). De asemenea, începând cu prima etapă a anului 2017, iubitorii de fotbal din Brăila vor găsi un stand cu materiale promoționale și la stadionul Municipal.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 24 Feb. 2017, 13:30 Liga 2
Pe aceeași temă