Dacia Unirea merge din aproape în aproape: a făcut rost de bani pentru deplasarea de la Berceni. „Ne-am zbătut să trecem și peste această etapă”

Marius ANGHEL 18 Sep. 2015, 16:08 Liga 2
Dacia Unirea merge din aproape în aproape: a făcut rost de bani pentru deplasarea de la Berceni.**

Dacia Unirea Brăila a reușit în cele din urmă să facă rost de bani pentru a face deplasarea pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, de la Berceni, joc ce contează pentru etapa a patra a Ligii 2.

Cu toate că este plecat în concediu în străinătate, Florin Cârligea mai dă o mână de ajutor echipei fanion a orașului Brăila. Contactat telefonic de conducerea clubului Dacia Unirea, omul de afaceri a considerat că echipa trebuie să efectueze această deplasare și a pus la dispoziție banii necesari.

În aceste condiții, elevii lui Alin Pânzaru au plecat astăzi la prânz spre Berceni, urmând ca mâine să încerce să scoată un rezultat pozitiv pe terenul penultimei clasate din Seria a II-a. Tot lotul Daciei Unirea este valid pentru acest joc.

„Ne-a scos din impas Florin Cârligea. Cu toate că se află în concediu în străinătate nu stă departe de fotbal. Am discutat telefonic și problema pe moment s-a rezolvat. Acum avem banii pentru această deplasare. Noi ne-am zbătut să trecem și peste această etapă, acum vom vedea ce putem scoate din acest meci”, a declarat azi dimineață Valentin Avramescu, președintele Daciei Unirea.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 18 Sep. 2015, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă