Dacia Unirea, lot de 32 de jucători în ultima săptămână! Laurențiu Ivan are mult de muncă, dar brăilenii pot face și două transferuri mai importante

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 26 Jan. 2022, 15:03 Actualizat: 26 Jan. 2022, 16:05 Liga 2
Dacia Unirea, lot de 32 de jucători în ultima săptămână! Laurențiu Ivan are mult de muncă, dar brăilenii pot face și două transferuri mai importante

Dacia Unirea Brăila caută să-și contureze lotul ideal cu care să abordeze ultima parte a Ligii a 2-a, ultimele etape din sezonul regular și apoi meciurile din play-out. Antrenorul Laurențiu Ivan a avut la dispoziție, pe parcursul acestei săptămâni, 32 de jucători, mulți dintre ei tineri de la echipa Stars Brăila.

Dacia Unirea Brăila a disputat un joc școală în localitatea Lacu Sărat / Alexandru Duță și un fost fundaș de la Concordia Chiajna, aproape să semneze 

Cum Dacia Unirea Brăila nu stă deloc bine nici la capitolul condiții de pregătire, un joc școală a avut loc în localitatea Lacu Sărat, iar Ivan a avut ocazia să vadă pe ce jucători poate conta în final, când își va face lotul pentru reluarea campionatului.

”Principalul” a declarat că este mulțumit de cum au arătat ultimele zile de antrenamente, mai ales că Dacia Unirea Brăila poate pune mâna și pe doi jucători cu ceva experiență. Portarul Alexandru Duță (19 ani) este la un pas să revină, dar în cărți pentru contract se află și un fost fundaș al Concordiei Chiajna, al cărui nume nu a fost dezvăluit de Laurențiu Ivan.

”Eu sunt mulțumit de modul în care s-au pregătit jucătorii din lotul Daciei Unirea. A fost o săptămână bună. Ne-am mai înmulțit, pentru că au mai venit câțiva de la Stars Brăila. Săptămâna trecută ne-am atins scopul, am avut antrenamente cu caracter fizic dar și cu mingea, pe terenul celor de la Stars, cărora le mulțumim și pe această cale că și-au decalat ședințele lor de pregătire și ne-au lăsat pe noi să ne antrenăm.

Am încheiat săptămâna cu un joc școală la care au participat 32 de jucători și sunt câțiva copii pe care ne putem baza. La amicalul cu Sportul Chiscani ar putea să apară în lot fostul nostru portar, Duță, care de altfel a fost împrumutat la Brăila până în vară, dar și un alt fotbalist de la Concordia Chiajna. După acest amical vom renunța la jucătorii care nu corespund pretențiilor noastre”, a declarat Laurențiu Ivan pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Dacia Unirea Brăila, schimbare în dreptul amicalelor 

Dacia Unirea Brăila a schimbat data primului meci amical din acest an. Dacă inițial s-a decis ca prima partidă să fie la 29 ianuarie, cu Voința Cudalbi 2015, echipă din Liga 4 Galați, brăilenii au decis, conform sursei amintite, să dispute azi, 26 ianuarie, un test cu echipa de Liga 3, Sportul Chiscani.

În calendarul Daciei Unirea Brăila mai erau/ sunt trecute amicalele cu Victoria Traian, la 2 februarie, și Viitorul Ianca, la 9 februarie.

Dacia Unirea Brăila reia campionatul contra Unirii Slobozia

După 16 etape din sezonul regular, cu trei runde până la finalul acestuia, Dacia Unirea Brăila este pe ultimul loc în Liga 2, cu 2 puncte, la trei de locul 19, Astra. Formația nou-promovată este singura din campionat fără victorie, având două egaluri și 14 înfrângeri până acum.

Dacia Unirea Brăila are un golaveraj de șapte goluri marcate și 48 primite, iar în 2022, în sezonul regular, le va mai întâlni pe Unirea Slobozia (acasă), Ripensia (deplasare) și Unirea Dej (acasă). În play-out va mai avea șase meciuri de disputat.

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 26 Jan. 2022, 15:03 Actualizat: 26 Jan. 2022, 16:05 Liga 2
Pe aceeași temă