Dacia Unirea e pe avarii înaintea meciului de la Buzău. Pânzaru nu vrea să revină din nou la Brăila fără puncte

Marius ANGHEL 25 Mar. 2016, 11:56 Liga 2
Dacia Unirea e pe avarii înaintea meciului de la Buzău.** Pânzaru nu vrea să revină din nou la Brăila fără puncte

Joi dimineață, fotbaliștii din lotul Daciei Unirea s-au prezentat la Municipal și au efectuat primul antrenament în vederea partidei din deplasare cu Gloria Buzău, programată a se desfășura sâmbătă, de la ora 19:00. Ieri, înaintea ședinței de pregătire, antrenorul Alin Pânzaru a făcut câteva remarci despre partida de miercuri, de la Călărași.

„A fost un meci echilibrat și un rezultat de egalitate consider eu că ar fi fost echitabil. Am avut mai multe ocazii clare de gol decât gazdele, iar dacă am fi marcat, cu siguranță că am fi luat toate punctele puse în joc, dar nici în situația aceasta nu am ce să le reproșez jucătorilor. Dunărea Călărași este o echipă bună, care a fost condusă de la spate de peste 1.000 de spectatori. Cu toate că a plouat, fanii sportului cu balonul rotund, din Călărași, au venit să-și susțină echipa, lucru care la noi nu prea se întâmplă”, a declarat Alin Pânzaru.

Tehnicianul brăilean a mai spus că și meciul cu Gloria Buzău va fi dificil, însă sâmbătă Dacia Unirea trebuie să vină cu puncte din această deplasare. „Mergem să obținem un rezultat pozitiv. Va fi însă un meci dificil pentru că avem destule probleme de lot, Ghiocel și Petean sunt suspendați, Stănciulescu, Dima și Frunză se resimt după meciul de miercuri, dar și cei care vor intra trebuie să demonstreze că merită să facă parte din lotul Daciei Unirea”, a mai spus Pânzaru.

Înaintea meciului de sâmbătă, brăilenii se află pe locul 3 în Seria I, cu 41 de puncte, iar Gloria Buzău e pe 8, cu 28 de puncte. Cele două echipe vor evolua în play-off, respectiv play-out.

După întâlnirea directă din etapa a 25-a, în ultima rundă, la finalul săptmânii viitoare, Dacia Unirea va primi vizita Bucovinei Pojorâta, iar Gloria Buzău se va deplasa la Farul Constanța.

Articol scris de Costel FILIP

 

Marius ANGHEL 25 Mar. 2016, 11:56 Liga 2
Pe aceeași temă