Dacia Unirea Brăila, un nou eșec la scor în play-out-ul Ligii 2, cu FK Miercurea Ciuc. Explicațiile ”secundului” Marian Samuilă

Andrei PASCU 18 Apr. 2022, 14:51 Liga 2

Dacia Unirea Brăila a suferit un eșec umilitor în fața FK Miercurea Ciuc, sâmbătă, în runda a 4-a a play-out-ului Ligii 2. A fost 5-0 pentru ciucani, iar Dacia Unirea s-a întors la Brăila cu zero puncte și cu un nou minus în dreptul golaverajului. Mai mult, deja e retrogradată în Liga 3.

Dacia Unirea Brăila, 0-5 cu FK Miercurea Ciuc. Marian Samuilă: ”Nu am mai avut atitudine și dăruire”

Dacia Unirea Brăila a mers la Miercurea Ciuc cu gândul să nu ia prea multe goluri, lucru remarcat și de antrenorul secund Marian Samuilă la finalul meciului. A recunoscut că FK Miercurea Ciuc e cea mai bună formație din Grupa A a play-out-ului Ligii 2, astfel că Dacia Unirea a sperat doar că poate să piardă la o diferență cât mai mică.

Greșelile individuale, atât de repetate în ultimele etape, dar chiar și în marea perioadă a sezonului de Liga 2, au făcut ca Dacia Unirea Brăila să ia cinci goluri. Nici atitudine și nici dăruire nu au avut jucătorii, conform ”secundului”.

Am întâlnit cea mai bună echipă din grupa noastră, una care din punctul meu de vedere merita să intre în play-off, însă din păcate am făcut foarte multe greșeli personale. Nu am mai avut atitudinea și dăruirea pe care am afișat-o în primele două meciuri”, a declarat Marian Samuilă, antrenorul secund al formației brăilene, pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

  • Dacia Unirea. cu FK Miercurea Ciuc: Duță (Moisoiu 90+1’) – Leu (Lascu 84’), Ziepop, Moroianu, Mocanu – Sava (Duțu 46’), Yaya, Acolatse, Bădilaș (Petrache 46’) – Vartolomei (Palade 66), Passi;
    Rezerve neutilizate: Andr. V. Lascu;

Dacia Unirea Brăila, ultima clasată în Grupa A a play-out-ului Ligii 2

Dacia Unirea Brăila e pe ultimul loc în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu numai 5 puncte. Runda trecută, înainte de confruntarea de la Miercurea Ciuc, Dacia Unirea a bifat prima victorie în acest sezon de campionat, 1-0 cu Dunărea Călărași.

Runda următoare, brăilenii vor juca acasă, cu Poli Timișoara, ocupanta locului 5, cu 24 de puncte. Între cele două adversare din etapa care urmează se află Dunărea Călărași, cu 7 puncte.

Foto: Szep Zoltan / FK Miercurea Ciuc

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 18 Apr. 2022, 14:51 Liga 2
Pe aceeași temă