Dacia Unirea Brăila a fost la o repriză de un rezultat important cu Metaloglobus. Antrenorul Laurențiu Ivan a criticat arbitrajul: ”Nu cred că adversarii aveau nevoie de ajutor”

Andrei PASCU 21 Mar. 2022, 11:54 Liga 2
Dacia Unirea Brăila a fost la o repriză de un rezultat important cu Metaloglobus. Antrenorul Laurențiu Ivan a criticat arbitrajul: ”Nu cred că adversarii aveau nevoie de ajutor”

Dacia Unirea Brăila a fost la 45 de minute de un rezultat mare, de un rezultat de egalitate cu Metaloglobus. Jocul de la Brăila s-a menținut echilibrat până la finalul primei părți, când a fost 1-1, însă în repriza a doua echilibrul s-a rupt și bucureștenii s-au impus cu 4-1 în prima rundă a play-out-ului Ligii 2.

Laurențiu Ivan, supărat și pe arbitraj: ”Golurile al doilea și al treilea nu au fost marcate regulamentar”

Laurențiu Ivan, antrenorul Daciei Unirea Brăila, a fost mulțumit de prestația jucătorilor săi, însă a avut ceva de reproșat arbitrajului. Din punctul său de vedere golurile doi și trei ale Metaloglobusului au fost marcate neregulamentar și consideră că formația lui Nicolae Grigore nu avea nevoie de sprijin, mai ales că a recunoscut diferența de valoare.

Brăilenii nu au putut conta nici pe portarul titular Alexandru Duță, care s-a accidentat la încălzire. În locul său a fost trimis pe teren Sebastian Butunoiu.

Am avut ghinion pentru că la încălzire s-a accidentat portarul titular iar Butunoiu a debutat în Liga a 2-a și a avut emoții. Chiar și așa, în prima repriză am jucat de la egal la egal cu adversara noastră. Am întâlnit o adversară superioară valoric, dar care, din punctul meu de vedere, a fost împinsă de la spate de brigada de arbitri până la 3-1.

Golurile al doilea și al treilea nu au fost marcate regulamentar, a fost fault în atac, Metaloglobus nu cred că avea nevoie de acest ajutor. S-a văzut clar că în lotul nostru sunt jucători fără experiență”, a declarat Laurențiu Ivan, citat de Obiectiv Vocea Brăilei.

Valentin Robu a marcat pentru Dacia Unirea Brăila în partida cu Metaloglobus

Valentin Robu (min. 2) a marcat pentru Dacia Unirea Brăila în partida cu Metaloglobus. Succesul bucureștenilor a fost adus de Leonard Boiangiu (min. 8) Claudiu Negoescu (min. 62), Alexandru Potecea (min. 71) și Claudiu Herea (min. 85).

  • Dacia Unirea Brăila, în partida cu Metaloglobus: Butunoiu – Leu (Palade 76), Moroianu, Ziepop, Mocanu – Yaya (Boroșu 81), Acolatse (Vartolomei 76) –  Sava (Bădilaș 86), Petrache, V. Robu – Duțu.
    Rezerve neutilizate: Duță – Gheorghiu, G. Munteanu, Andr. V. Lascu, Passi Njopgang.

Dacia Unirea Brăila, ultima în Grupa A a play-out-ului

Dacia Unirea Brăila e ultima în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu 2 puncte, la cinci lungimi de locul 6, Dunărea Călărași. Metaloglobus e pe locul 2, cu 31 de puncte, la două puncte sub liderul FK Miercurea Ciuc.

În runda cu numărul 2 a play-out-ului, Dacia Unirea Brăila va merge la Iași, pentru duelul cu Politehnica. Metaloglobus are ”liber” în etapa care urmează, iar în a 3-a va juca acasă, cu Politehnica Iași.

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-1-play-out-incep-bataliile-finale-pentru-evitarea-retrogradarii-cinci-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-19223664

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-la-45-de-minute-sa-o-comita-cu-dacia-unirea-braila-marius-burca-s-a-gandit-la-ce-era-mai-rau-daca-faceam-o-prostie-ne-arata-lumea-cu-degetul-19223806

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dunarea-calarasi-a-retrogradat-matematic-din-liga-2-urmand-o-pe-dacia-unirea-braila-situatia-actuala-din-play-out-ul-ligii-2-19223811

 

 

Andrei PASCU 21 Mar. 2022, 11:54 Liga 2
Pe aceeași temă