Dacia Unirea are dosarul de licențiere pentru Liga 1 aproape gata. Criteriul pe care trebuie să-l mai îndeplinească brăilenii

Marius ANGHEL 28 Apr. 2016, 13:46 Liga 2
Dacia Unirea are dosarul de licențiere pentru Liga 1 aproape gata.** 
Criteriul pe care trebuie să-l mai îndeplinească brăilenii

Conducerea clubului Dacia Unirea a mai făcut un pas important în vederea obținerii licenței de participare în Liga 1 pentru sezonul competițional 2016-2017. Miercuri, gruparea fotbalistică brăileană a depus la sediul Federației Române de Fotbal o serie de documente pentru a completa patru dintre cele cinci puncte necesare dosarului obținerii licenței pentru campionatul următor, în cazul în care se va obține promovarea.

„Miercuri am fost programați la FRF pentru a definitiva dosarele de licențiere. Pentru obținerea licenței de a evolua în prima ligă sunt necesare cinci criterii, sportiv, al infrastructurii, personal administrativ, juridic și financiar. Primele patru dosare sunt complete, mai rămâne să refacem ceva la cel financiar. Verdictul se va da pe 6 mai, dar în proporție de 99% problema licențierii este rezolvată. Partea administrativă și-a făcut datoria, rămâne ca și în plan sportiv să reușim promovarea. Acolo, în iarbă, trebuie să ne luptăm pentru un loc în prima ligă”, a declarat, pentru obiectivbr.ro, Valentin Avramescu, președintele Daciei Unirea.

În acest moment, Dacia Unirea Brăila se află pe locul 3 în Seria I a play-off-ului Ligii 2, la trei puncte în spatele primelor două clasate, Dunărea Călărași și Rapid București. Din acest sezon au mai rămas de disputat doar șase etape, următorul meci pentru brăileni urmând să aibă loc vineri, de la ora 11:00, la Clinceni.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 28 Apr. 2016, 13:46 Liga 2
Pe aceeași temă