Curcă și Sandu, audiați la FRF în cazul anchetei UEFA pentru pariuri! „100% FC Farul nu este implicat. Să se facă curățenie”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Dec. 2012, 16:30 Actualizat: 13 Dec. 2012, 16:44 Liga 2
Curcă și Sandu, audiați la FRF în cazul anchetei UEFA pentru pariuri!  „100% FC Farul nu este implicat. Să se facă curățenie”

Ieri, au fost chemați la Federația Română de Fotbal delegatul echipei FC Farul, Cosmin Șiscu, căpitanul echipei, George Curcă și un jucător, Sandu Valentin, pentru a răspunde la câteva întrebări în legătură cu acheta UEFA privind mai multe echipe din Liga I și II care sunt suspectate de pariuri.

„Nu au fost chemați pentru că ar fi acuzați, ci pentru că așa este modalitatea UEFA. Anul trecut, toată lumea zicea că Farul Constanța va sprijini pe Săgeata pentru că suntem vecini, iar noi i-am bătut cu 2-1. Noi nu facem astfel de lucururi sub nicio formă. Chiar mă bucur și felicit această inițiativă. Să se facă curățenie! Eu am fost singurul care am ieșit și am spus o grămadă de lucruri când a venit vorba de jocuri necurate. 100% FC Farul nu este implicat. Doamne ferește. Este bine ce se întâmplă. Eu am chiar am cerut ca Liga a II-a să fie scoasă de la pronosport (n.r. – jocuri de pariuri în sport). Chiar vreau să se facă anchete pe tema aceasta. Eu am făcut câteva sesizări cu anumiți jucători, pentru a se lua măsuri. De la noi în echipă, după meciul cu Dinamo II, s-a dus domnul Marcel Lică și i-a pus pe jucători să jure cu mâna pe Biblie că sunt curați”, a declarat pentru Cuget Liber patronul FC Farul, Giani Nedelcu.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Dec. 2012, 16:30 Actualizat: 13 Dec. 2012, 16:44 Liga 2
Pe aceeași temă