Vâlcenii o voiau pe Steaua sau Dinamo în Cupă, nu pe ACS Poli. Pelici: „Avem și noi șansa noastră”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Sep. 2015, 17:11 Cupa
Vâlcenii o voiau pe Steaua sau Dinamo în Cupă, nu pe ACS Poli.** Pelici:

În drum spre Oradea, jucătorii echipei CSM Râmnicu Vâlcea au aflat că vor avea ca adversară în șaisprezecimile Cupei României pe ACS Poli Timișoara.

Oficialii și jucătorii clubului vâlcean și-ar fi dorit să aducă în Zăvoi o echipă titrată, precum Steaua sau Dinamo, care să umple Stadionul Municipal. „Timișoara e echipă de Liga 1, vor veni cu siguranță spectatori, la urma urmei, puteam pica și cu o formație de eșalon inferior. Cu siguranță, meciul se va juca la noi, în Zăvoi, chiar dacă va fi filmat, va fi programat ziua, cum a fost și cu Iașiul. Nu este ca și cum ai juca cu una din primele șase echipe din Liga 1, să fie programat în nocturnă” a spus președintele clubului, Bogdan Medrea.

Cel mai probabil, jocul se va disputa pe 22 septembrie, pentru că, pe 25 septembrie, bănățenii au meci de Liga 1.

Antrenorul Alexandru Pelici ajunge și el deseară la Oradea, în ultimele două zile fiind acasă, la Timișoara, unde a asistat la nașterea fiului său.

Nu fac parte din lotul deplasat la Oradea Bogdan Geantă și Denis Dumitrașcu, care nu au făcut parte din planul tactic al antrenorului pentru acest joc.

Referitor la adversarul din Cupă, tehnicianul CSM-ului va avea un meci special contra lui Poli. „În Cupă va fi un meci interesant, pentru mine va fi aparte, eu am jucat la Poli, sunt timișorean. Pentru Robi Ivan va fi același lucru, am fost colegi de generație, dar acum suntem la Vâlcea, vrem să pregătim echipa cât mai bine. Poli e favorită, joacă în Liga 1, are jucători foarte buni, dar avem și noi șansa noastră. Îmi doresc să facem un joc bun și mâine, la Oradea, vrem să ținem aceeași linie de această săptămână, sper să nu repetăm greșelile de la Caransebeș. De când am fost eu antrenor la Oradea, mai sunt doar 2-3 jucători, echipa e schimbată total”, a spus Pelici.

„Timișoara e casa mea, acolo m-am născut, acolo am început fotbalul, tot acolo am debutat în Liga 1, dar acum vreau să îi bat” a spus și golgheterul vâlcenilor, Marius Staicu.

VEZI programul complet al 16-imilor Cupei României

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Sep. 2015, 17:11 Cupa
Pe aceeași temă