„Trebuie să se întâmple ceva pentru ca echipa să revină pe linia de plutire”

07 Sep. 2011, 17:24 Cupa

Imediat după ultimul fluier al meciului de Cupă de la Sînmartin, antrenorii utiștii și-au băgat elevii într-o scurtă ședință, dorind să afle cauzele eliminării neașteptate din Cupa României.

„Ei se plâng de tot felul de chestii, unele dintre ele fiind vrăjeli. Printre altele, ne-au spus că nu pot alerga și nu vedem de ce ar avea această problemă. Cert este că suferim și trebuie să se întâmple ceva, pentru ca această echipă să revină pe linia de plutire. Noi, antrenorii, o să avem o discuție cu conducerea clubului și, dacă se va considera că suntem principalii vinovați, vom pleca. Și astfel de decizii fac parte din viața unei echipe…”, spune Roland Nagy.

Revenind la desfășurarea confruntării cu echipa de puști a Luceafărului, „principalul” UTA-ei a spus: „Nu credeam că putem să ne prezentăm atât de prost la Cupă după meciul cu Vâlcea. Ne așteptam la o cu totul altă reacție din partea jucătorilor, la o atitudine diferită. Rezultatul e rușinos, cu atât mai mult cu cât am întâlnit o echipă foarte tânără. Copiii Luceafărului au crezut în ei, au alergat tot meciul, merită felicitați, în timp ce noi trebuie să realizăm că facem prea puține pentru a merita victorii”.

În perspectiva, confruntării de sâmbătă cu echipa fanion a județului Bihor, Roli Nagy a adăugat: „După meciul cu Vâlcea le-am spus jucătorilor noștri că, din fericire, fotbalul îți oferă șansa revanșei în meciul următor, dar iată cum au înțeles ei acest mesaj. Poate, nu e târziu nici pentru meciul de sâmbătă de la Oradea, fiindcă în campionat e doar etapa a patra, dar asta numai dacă se schimbă ceva în atitudinea și gândirea lor. Jucătorii știu fotbal, dar trebuie să-și dorească mai mult să câștige, să aibă mai multă încredere în ei”.

Sursa: Sport Arad

07 Sep. 2011, 17:24 Cupa
Pe aceeași temă