Poli, înapoi la origini!

26 Oct. 2011, 11:59 Cupa
Poli,** înapoi la origini!

Poli împlinește 90 de ani pe 4 decembrie, însă conducătorii clubului timișorean au decis să înceapă sărbătoarea mâine, la meciul cu Steaua.

„Le-am pregătit o surpriză suporterilor. Am devansat aniversarea de 90 de ani, care va avea loc pe 4 decembrie, pentru data de 27 octombrie, pentru că meciul cu Steaua are o expunere mult mai mare. Inițial, trebuia ca această surpriză să aibă loc la meciul cu Arieșul Tirda, însă una e să joci cu Steaua și alta e să joci cu Turda”, a spus Daniel Stanciu.

Surpriza constă în echipamentul pe care Poli îl va purta împotriva Stelei. Fotbaliștii lui Velcea vor juca în alb-negru, culorile purtate de jucătorii Politehnicii în 1921.

Echipamentul, care va fi prezentat astăzi, într-o conferință de presă, este inscripționat cu trei dintre simblurile orașului (catedrala, opera și rectoratul) și cu anii 1921-2011.

Lui Contra, albul și negrul i-a purtat ghinion

Anul trecut, când clubul a împlinit 89 de ani, echipa timișoreană a jucat tot în alb-negru. Pe 4 decembrie 2010, Poli evolua la Bistrița într-un astfel de echipament, acel meci încheindu-se la egalitate, 3-3. După acea partidă, între Marian Iancu și Cosmin Contra a izbucnit un scandal, încheiat cu demiterea antrenorului de atunci al echipei timișorene.

26 Oct. 2011, 11:59 Cupa
Pe aceeași temă