Poli Iași a dat peste Ionuț Popa în 16-imile Cupei. Moldovenii consideră că au avut ghinion: „Am căzut cu o echipă puternică”

Marius ANGHEL 18 Sep. 2018, 18:07 Cupa
Poli Iași a dat peste Ionuț Popa în 16-imile Cupei.** Moldovenii consideră că au avut ghinion:

Politehnica Iași va juca în 16-imile Cupei României cu UTA, în deplasare, echipă pregătită de unul dintre cei mai iubiți foști antrenori ai clubului din Iași, Ionuț Popa.

Președintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie, a declarat că obiectivul echipei din Copou este să ajungă cât mai departe în Cupă, ba chiar să o câștige.

„Nu am avut o tragere prea bună, pentru că am căzut cu o echipă puternică a ligii secunde, care are obiectiv promovarea. Va fi un meci dificil, cu o formație pregătită de Ionuț Popa, un antrenor care cunoaște Iașiul în amănunt. Va fi foarte greu și prin prisma faptului că vom avea o deplasare lungă și obositoare, la Arad, iar după anularea zborului Iași – Timișoara ne va fi foarte greu să ajungem în acea zonă. Indiferent de aceste aspecte, obiectivul nostru este calificarea în fazele superioare ale competiției. Cupa României este un obiectiv al nostru, pentru că se poate ajunge cel mai ușor în cupele europene prin această competiție. Avem un lot numeros și valoros și vom aborda cu maximă seriozitate acest meci”, a declarat Adrian Ambrosie.

Meciurile din cadrul șaisprezecimilor Cupei României vor avea loc în perioada 24-30 septembrie cu începere de la ora 16:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit ulterior.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 18 Sep. 2018, 18:07 Cupa
Pe aceeași temă