Adrian Ambrosie se desparte de Poli Iași după 11 ani. Reacția fostului președinte și urarea sa pentru noua conducere

Narcis POHOAȚĂ 16 Jun. 2021, 11:28 Liga 2
Adrian Ambrosie se desparte de Poli Iași după 11 ani. Reacția fostului președinte și urarea sa pentru noua conducere

Clubul Politehnica Iași a anunțat marți seară pe site-ul oficial modificările operate în structurile de conducere și noua componență a Adunării Generale a Asociaților, confirmând, astfel, informațiile în exclusivitate prezentate de Liga2.ro.

”Adunarea Generală a Asociaților Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iași a luat act de demisia domnilor Leonid Antohi, Adrian Ambrosie, Ioan Melinte, Ioan Apostol și Mircea Ursu din Comitetul Director al Asociației. De asemenea, Adunarea Generală a Asociaților a luat act de faptul că domnii Leonid Antohi, Adrian Ambrosie, Ioan Melinte, Ioan Apostol și Mircea Ursu s-au retras din calitatea de membri ai Asociației. Adunarea Generală a Asociaților Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iași a acceptat înscrierea în rândul membrilor a domnilor Cezar Honceriu, Dan Cojocaru, Florin Briaur, Cristian Amironesei și Vlad Ciobanu. Le mulțumim domnilor Leonid Antohi, Adrian Ambrosie, Ioan Melinte, Ioan Apostol și Mircea Ursu pentru munca depusă în ultimii 11 ani în folosul fotbalului ieșean”, a anunțat, printr-un comunicat, clubul retrogradat în Liga 2 în această vară.

Adrian Ambrosie: ”Urez mult succes noii conduceri și îmi doresc o promovare rapidă”

Reacția fostei conduceri a Comitetului Director a venit din partea lui Adrian Ambrosie, membru fondator al echipei, fost președinte și vicepreședinte al clubului din Copou în ultimii 11 ani.

”După 11 ani de activitate vizibilă sau mai puțin vizibilă, ca membru fondator, în Consiliul Director și Comitetul Executiv, începând de astăzi CSM Politehnica Iași va avea o nouă conducere.
Vreau să le mulțumesc din inimă tuturor celor cu care am colaborat pentru timpul, sacrificiul și resursele pe care le-a pus fiecare la dispoziția dezvoltării fotbalului ieșean! Am fost onorat să lucrez împreună cu voi, cei din Administrativ, Consiliul Director, staff, jucători, suporteri, sponsori, jurnaliști, CL etc. și vă mulțumesc pentru încrederea și sprijinul oferite când am fost președinte executiv!
Trebuie să fim mândri că începând cu 2010, din varianta de a dispărea fotbalul de performanță din Iași, am reușit două promovări în Liga 1, o participare în preliminariile Europa League, o calificare în play-off și una în semifinalele Cupei României.
În mandatul de 11 ani am vândut jucători de peste 1,5 milioane euro și am reușit în unele situații critice să ne autofinanțăm. Am reușit să promovăm jucători tineri care au ajuns la loturi naționale și la echipe de top din România.
Criticile, greșelile și rezultatele nedorite m-au întărit, m-au învățat să fiu mai atent, mai exigent și să lupt mai mult pentru dreptate, adevăr și performanță. Istoria va judeca performanțele. Și Dumnezeu. Urez mult succes noii conduceri și îmi doresc o promovare rapidă și depășirea performantelor obținute până acum!
Voi rămâne un suporter care va iubi, pe lângă credința în Dumnezeu și familia, fotbalul și echipa mea de suflet, Politehnica Iași. Doamne ajută!”, a precizat Adrian Ambrosie.

În ultimul sezon, președinte executiv a fost Ciprian Paraschiv.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-s-a-stabilit-noua-conducere-a-clubului-poli-iasi-cine-face-parte-din-adunarea-generala-noua-componenta-a-comitetului-director-si-cine-va-fi-manager-general-19189173

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primarul-mihai-chirica-atac-dur-la-adresa-consilierilor-care-nu-sunt-de-acord-cu-propunerile-pentru-conducerea-lui-poli-iasi-ei-nu-vor-nici-macar-echipa-in-liga-4-reprezentantii-p-19189210

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandal-fara-sfarsit-la-poli-iasi-reactii-vehemente-dupa-numele-propuse-pentru-conducerea-clubului-19189062

Narcis POHOAȚĂ 16 Jun. 2021, 11:28 Liga 2
Pe aceeași temă