Nofitovici după eliminarea CSM-ului: „Am practicat un joc de nivelul Ligii 1”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Sep. 2014, 19:53 Cupa
Nofitovici după eliminarea CSM-ului:**

Pentru că antrenorul principal al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Erik Lincar, este suspendat trei jocuri după eliminarea cu ACS Poli Timișoara, secundul său, Fane Nofitovici, a fost prezent la conferința de presă susținută la finalul jocului de azi din Cupă cu CSMS Iași, scor 0-1. Acesta a vorbit despre eliminarea echipei sale din 16-imile competiției.

„Iașiul a avut mulți jucători care anul trecut au jucat titulari, plus Wesley, un alt jucător foarte important, nu cred că au jucat cu rezervele! Am practicat azi un joc care se ridică la nivelul Ligii 1, asta e părerea mea. Când întâlnești o echipă de Liga 1 și practic începi de la 0-1, e foarte greu să remontezi. Ne-am dorit foarte mult să mergem mai departe, cu speranța să întâlnim un adversar de renume, pe care eventual să o aducem la Vâlcea. E bine că aducem mingea în fața porții, ne lipsește luciditatea în ultimii 20 de metri, încă suferim acolo, dar cu timpul, o să băgăm și mingea în poartă. Băieții s-au dăruit exemplar, am făcut o a doua repriză foarte bună” a spus Fane Nofitovici.

CSMS Iași a eliminat din șaisprezecimile Cupei pe CSM Râmnicu.Vâlcea, câștigând în Zăvoi cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 1 de Mugurel Dedu.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Sep. 2014, 19:53 Cupa
Pe aceeași temă