Nicolae Croitoru, dezamăgit după eliminarea Chindiei din Cupă: „Mi-aș fi dorit mai mult de la acest joc”. Ce spune despre Cherchez

Marius ANGHEL 27 Oct. 2016, 00:51 Cupa
Nicolae Croitoru, dezamăgit după eliminarea Chindiei din Cupă:

Antrenorul echipei Chindia Târgoviște, Nicolae Croitoru, a declarat, miercuri, că ACS Poli Timișoara a meritat să câștige meciul din șaisprezecimile Cupei României, însă a afirmat că ambele goluri marcate de formația adversă puteau să fie evitate.

„Sunt dezamăgit. Mi-aș fi dorit mai mult de la acest joc. Am venit preocupați să jucăm, ne-am dorit să câștigăm, fără doar și poate. Nu am reușit pentru că Timișoara ne-a fost superioară și o felicit cu această ocazie. Golurile puteau fi evitate cu mai multă concentrare, două faze simple care au stabilit scorul final. Timișoara merită, însă, din plin această victorie. Este o echipă în creștere de formă și lucrurile acestea se văd și în campionat”, a declarat antrenorul Chindiei, Nicolae Croitoru, la Digi Sport.

Antrenorul formației Chindia Târgoviște a dezvăluit că atacantul Cristian Cherchez, în vârstă de 25 de ani, este urmărit de mai multe echipe din primul eșalon: „Sunt echipe din Liga 1 care au fost și sunt interesate, este un jucător, spun eu, peste nivelul ligii secunde, chiar dacă astăzi nu a reușit o evoluție deosebită. Poate să joace la nivel de Liga 1”, a adăugat antrenorul Chindiei.

Divizionara secundă Chindia Târgoviște a fost eliminată, miercuri, în șaisprezecimile Cupei României, după ce pierdut meciul disputat, la Mioveni, împotriva formației ACS Poli Timișoara, scor 0-2. Cătălin Doman a marcat ambele goluri ale partidei, în minutele 30 și 54.

Articol scris de Denis ȘCHIOPU (Mediafax)

Marius ANGHEL 27 Oct. 2016, 00:51 Cupa
Pe aceeași temă