Neaga s-a accidentat la meciul de Cupă! A suferit prima leziune musculară din carieră

30 Aug. 2012, 18:26 Cupa

Adrian Neaga a suferit la me­ciul de Cupă cu FC Argeș o întindere, a­ta­can­tul galben-verzilor fiind schimbat în minutul 34, în urma unui sprint de 40 m, după un adversar.

Pentru Rică Neaga, această leziune musculară este prima din carieră, în cei 14 ani de fot­bal având doar probleme cu glez­na sau genunchiul. „A făcut ieri RMN-ul și are un hematom. A mai avut lovituri, dar nu a stat niciodată din această cauză pâ­nă acum”, ne-a spus medicul e­chi­pei, Viorel Nicola.

„Este prima leziune musculară din ’98 încoa­ce. Am avut o lovitură la meciul cu Vâlcea, un hematom și nu am stat să se vindece cât trebuie. Am forțat și acum mi s-a întâm­plat din nou”, ne-a spus ieri Rică Neaga.

Deși acciden­tarea lui nu este una ușoară, Neaga speră în­tr-o vindecare repede și mira­cu­loasă, el ple­când deja în Ser­bia la celebrul vraci Marijana, a­colo unde au mai fost anul trecut și Nicolae Dică și Gabriel Ena­che, ambii venind apți de joc du­pă tratamentul aplicat.

„China”, de nota 10

Andrei Mărgăritescu a făcut marți un meci senzațional pe stadionul Nicolae Dobrin. „China” a fost omul numărul unu al echipei, deși în prima jumătate de oră nu prea s-a atins cu mingea. Din minutul 30 însă, Mărgăritescu și-a dat drumul la joc, fiind pe teren peste tot, driblând, scoțându-și adversarii din joc sau pasând decisiv. Jocul său i-a enervat la culme pe unii dintre adversari, care au încercat să-l împiedice să joace și prin alte metode, ținându-l de tricou sau chiar urcându-se în spatele său. „Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche după acest joc. Urmează meciul de campionat, care este foarte important și pe care trebuie să-l câștigăm”.

Articol scris de Silviu MIHAI

30 Aug. 2012, 18:26 Cupa
Pe aceeași temă