„Meciul cu Râmnicu Vâlcea, mai important decât cel din cupă cu FC Zalău”

25 Aug. 2009, 09:41 Cupa

Deși evoluează în acest sezon în eșaloane diferite, FC Silvania Șimleu Silvaniei (Liga a II-a) și FC Zalău (Liga a III-a), vor avea posibilitatea să se întâlnească și în sezonul 2009 – 2010 într-un meci oficial. Cele două echipe se vor întâlni în această după-amiază, în faza a IV-a a Cupei României, partida urmând să aibă loc pe Stadionul Municipal din Zalău, începând cu ora 17:30. Chiar dacă își dorește să câștige duelul sălăjean, antrenorul FC Silvania, Dacian Nastai a precizat că pentru el este mai importantă partida de sâmbătă, din campionat, de pe teren propriu, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

 

"Este normal să îmi doresc victoria, însă, pentru mine cel mai important este meciul de sâmbătă, cu CSM Râmnicu Vâlcea. Trebuie să creștem cât mai mult în campionat", a afirmat Nastai.

 

În ediția trecută de campionat, FC Silvania și FC Zalău au evoluat în Seria a VI-a a Ligii a III-a de fotbal, ambele dispute din campionat terminându-se la egalitate, 4 – 4 în tur, la Șimleu Silvaniei și 0 – 0 în retur, la Zalău. Partida de azi va avea însă o câștigătoare, deorece meciurile din faza a IV-a se joacă în sistem eliminatoriu.
 

 

articol scris de Marius Morar

25 Aug. 2009, 09:41 Cupa
Pe aceeași temă