Luceafărul a hotărât unde joacă meciul cu Astra din optimile Cupei României. Bihorenii lasă intrarea liberă pe stadionul de peste 10 mii de locuri

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 07 Dec. 2016, 15:24 Cupa

CS Afumați, Dacia Unirea Brăila, CS Mioveni și Luceafărul Oradea sunt ultimele patru echipe din Liga 2 rămase încă în competiția Cupei României, fața națională, ediția 2016-2017. Acestea vor evolua în perioada 13-15 decembrie în optimile de finală în fața unor adversari din prima ligă.

Dacă CS Afumați și CS Mioveni își vor desfășura meciurile cu ACS Poli, respectiv Steaua, pe propriile stadioane, celelalte două echipe din Liga 2 au apelat la variante alternative. Dacia Unirea nu are nocturnă la Brăila și nici nu a fost sprijinită să închirieze o instalație mobilă de iluminat, astfel că a ales să organizeze meciul cu CS U Craiova pe stadionul Gloria din Buzău. În schimb, Luceafărul Oradea a hotărât să joace cu Astra Giurgiu la Oradea, nu la Sânmartin, acolo unde are baza sportivă și unde își desfășoară meciurile din Liga 2.

Conducerea clubului bihorean a hotărât ca partida contra campioanei României din cadrul optimilor de finală ale Cupei României să se dispute la Oradea pe stadionul „Iuliu Bodola”, anunță bihon.ro. Dorința de a muta jocul de la Sânmartin la Oradea a fost luată în ideea de a permite cât mai multor bihoreni să asiste la jocul Luceafărului cu Astra, capacitatea pe scaune a stadionului fiind de 11.155 de locuri. Intrarea publicului pe stadion la acest meci va fi liberă, cu excepția locurilor de la tribuna oficială, acolo unde se va pătrunde doar pe bază de invitații.

Meciul Luceafărul Oradea – Astra Giurgiu este programat să se desfășoare joi, 15 decembrie, de la ora 13:30.

Până la acest joc, Luceafărul mai are de disputat un singur meci, vineri, de la ora 11:00, la CS Afumați, în timp ce Astra mai are două partide programate, joi, de la ora 20:00, pe Arena Națională, cu AS Roma, în Europa League, iar apoi duminică, de la ora 19:00, la Giurgiu, cu liderul Steaua.

Meciurile din optimile de finală ale Cupei României se vor desfășura în perioada 13-15 decembrie, într-o singură manșă, în sistem eliminatoriu.

Iată datele și orele de disputare ale optimilor de finală:

Foto principal: Sorin PANĂ‚ (Sportul Ilustrat)

Marius ANGHEL, Vlad MĂCICĂȘAN 07 Dec. 2016, 15:24 Cupa
Pe aceeași temă