Ionuț Popa laudă Afumațiul, cu toate că a pierdut calificarea în sferturile Cupei. „Mi s-a părut echipa mai bună. Puteau să ne dea trei-patru goluri”

Marius ANGHEL 13 Dec. 2016, 18:28 Cupa

Antrenorul echipei ACS Poli Timișoara, Ionuț Popa, a declarat marți, după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, că jucătorii săi au evoluat foarte slab, iar adversarii ar fi putut să înscrie trei sau patru goluri în prima repriză.

ACS Poli Timișoara s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după victoria obținută pe terenul divizionarei secunde CS Afumați, scor 3-0. Drăghici (4′), Vădrariu (75′) și Llorente (90′) au marcat pentru timișoreni.

„Afumați mi s-a părut echipa mai bună. În prima repriză, jocul lor a fost atât de bun încât puteau să ne dea trei-patru goluri. În repriza a doua, ne-am grupat mai bine și am speculat fiecare ocazie avută. Noi am fost obosiți, am mers cu autocarul până la Urziceni. Eliminarea lui Artean, într-o fază bizară, a destabilizat echipa.

Avem mari probleme de lot. Sper să facem un meci bun cu Steaua. Nu cred că Mihai Stoica a avut ce să vadă azi la noi, pentru că am jucat slab. Sper să ne mobilizăm mai bine în campionat. Eu cred că Steaua este cea mai bună echipă din campionat, după valoarea jucătorilor, chiar dacă traversează un moment mai dificil, cu multe discuții. Steaua se va aduna și va câștiga campionatul. Echipa lui Gică Hagi joacă fotbal adevărat, dar se schimbă foarte mulți jucători an de an. Este o echipă care formează”, a declarat Ionuț Popa după meci, la DolceSport.

Articol scris de Andrei IONAȘCU (Mediafax)
Foto: Mihai ANDRIEȘ (FRF.ro)

Marius ANGHEL 13 Dec. 2016, 18:28 Cupa
Pe aceeași temă