Ionuț Popa, după meciul în care ACS Poli a eliminat Chindia din Cupă: „Băieții au jucat foarte bine, mai puțin la 2-0, când s-au considerat cu sacii în căruță”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2016, 00:45 Cupa
Ionuț Popa, după meciul în care ACS Poli a eliminat Chindia din Cupă:**

ACS Poli Timișoara a învins, miercuri, divizionara secundă Chindia Târgoviște, scor 2-0 la Mioveni, în șaisprezecimile Cupei României și a ajuns la patru victorii consecutive în toate competițiile. Ionuț Popa, antrenorul Timișoarei, s-a arătat mulțumit de evoluția echipei sale.

„Noi ne-am propus să mergem mai departe în Cupa României, mai ales că suntem calificați și în semifinalele Cupei Ligii. Băieții au jucat foarte bine, mai puțin la 2-0, când s-au considerat cu sacii în căruță. N-am pierdut de patru meciuri, n-am primit gol. Trăim un sentiment aparte, toți suporterii echipei se bucură și vrem să continuăm în această manieră, le mulțumesc jucătorilor.

Am vorbit cu președintele clubului, cu domnul Drăgoi, el a avut o discuție prietenească cu jucătorii, a pus punctul pe i, a spus când se vor primi banii. Jucătorii își vor primi banii în curând”, a declarat Ionuț Popa, la finalul meciului, pentru Digi Sport.

În meciul din șaisprezecimile Cupei României, Cătălin Doman a marcat două goluri, primele pentru el în actuala stagiune. „Sunt două goluri foarte importante pentru mine. Sper că aceste goluri să fie ca o descătușare, iar pe viitor să îmi ajut echipa mai mult. Suntem uniți, muncim și suntem foarte motivați. Cu această atitudine, cred că vom avea câștig de cauză”, a afirmat Doman, la Digi Sport.

Articol scris de Denis ȘCHIOPU (Mediafax)

Marius ANGHEL 27 Oct. 2016, 00:45 Cupa
Pe aceeași temă