FC Hermannstadt a aflat când joacă returul semifinalei Cupei României cu Gaz Metan Mediaș. Sibienii pornesc cu prima șansă după rezultatul din tur

Marius ANGHEL 01 May. 2018, 10:23 Cupa
FC Hermannstadt a aflat când joacă returul semifinalei Cupei României cu Gaz Metan Mediaș.** Sibienii pornesc cu prima șansă după rezultatul din tur

Ultima reprezentantă a campionatului Ligii 2 în această ediție a Cupei României a aflat când joacă returul semifinalei cu Gaz Metan Mediaș. În tur, FC Hermannstadt s-a impus cu 1-0 în fața echipei de Liga 1, prin golul marcat de Bogdan Rusu în minutul 39.

Returul penultimului act al competiției KO a fost programat să se desfășoare joi, 10 mai, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal Gaz Metan din Mediaș. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport și TelekomSport.

Manșa secundă a cealalte semifinale, FC Botoșani – CS U Craiova, a fost stabilită miercuri, 9 mai, de la ora 17:00. Acest joc va fi transmis în direct de trei televiziuni: Pro X, DigiSport și Telekom.Sport. În tur, oltenii au câștigat pe teren propriu cu 5-1, prin golurile lui Alexandru Băluță (13, 31, 83), Gustavo Di Mauro (45 – pen.) și Alexandru Mitriță (65), respectiv Florin Acsinte (35), pentru moldoveni.

Finala Cupei României, în care Craiova e principală favorită la câștigarea trofeului, este programată pe 27 mai.

Foto: Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 01 May. 2018, 10:23 Cupa
Pe aceeași temă